ICD2 klonas jungiantis problemos

H

Hubble

Guest
Aš pastatė Stolz klonas. Naudojant bootloadera "BootLoader16F877A.HEX ​​prisijungti prie MPLAB IDE 7,20 ir gauti: ICDWarn0034: Prašome įsitikinti, kad jūsų sistemos serijos FIFO buferiai yra neįgalūs. Automatiškai prisijungti neįjungti - Ne sujungti (pamėginkite įjungti automatinio prisijungti ICD2 parametrų puslapius.) Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected ICDWarn0054: MPLAB IDE neteko ryšio su MPLAB ICD 2. Norėtumėte bandyti iš naujo prijungti? Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0082: Nepavyko MPLAB ICD 2 operacijos MPLAB ICD 2 Parengtis Atsisiuntimas Operacinės sistemos ICD0021: Nepavyko prisijungti su TLK MPLAB 2 ... Parsisiųsti Operacinė sistema Nepavyko ICD0286: Nepavyko į bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK MPLAB ICD 2 Parengtis aš bandė 3 kito kompiuterio:-ai, taip pat su MPLAB IDE 6,40. COM1, 19200, FIFO, neįgaliesiems. Aš taip pat atkurti grandinė buvo pakeista 232 lustas ir 16F877A. Aš galiu pamatyti, kurio veiklos sritis, kad gaunu kapitonas 1 ant smeigtuko. Aš taip pat galima pamatyti, kad i 20 Mhz laikrodis veikia. Kas daugiau veiksmų galėčiau imtis priartėti problemos? Aš esu labai laimingas, bet kokius pasiūlymus.

Hi Hablo. Išbandykite skirtingas (patikimą) elektros energijos tiekimo ir keisti RS232 kabelis. Naudokite trumpą galima. Taip pat patikrinkite MAX232 ir jo aplinkinių. Patikrinkite įtampa maks mokestis siurbliai.

Dėka predrage pasikeitė kabelis, nauja yra 15cm. Statinis apie max232 lygiai: PIN2 8 V pin6-9V pin7-8V pin8 -7,5 V prisijungti I MPLAB gauna teigiamų impulsų pin37 (RB4) 16F877A. VDD = 5,02 V, bet pulsacijos buvo 0,3 V , Kai manupilating su kai kuriais nedideliais dir aš staiga gavo kažką veikia. Aš dabar sumažintas pulsacijos 30mV, bet TLK vis dar miręs. Taigi, kai aš turiu: Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected nustatymas VDD šaltinis nukreipti ICDWarn0020: Klaidingas paskirties prietaisas numeris (tikimasi = 0x71, skaityti = 0x0) ... Redingas TLK Product ID Veikia TLK Self Test ... Leista MPLAB ICD 2 Parengtis Atsisiuntimas Operacinės sistemos ICD0021: Nepavyko prijungti 2 MPLAB ICD ... Parsisiųsti Operacinė sistema Nepavyko MPLAB ICD 2 Parengtis

Hoi, turiu kartais atsieta nuo pačios problemos. Turiu išspręsti. Išlaikyti ryšį kabeliu tarp TLK ir tikslinės toks trumpas, kaip įmanoma. Aš dangteliu (1000p) tarp kontaktų 2 ir 6 de TLK tikslinės svetainėje. Turiu atjungti pin B3 (TARGET PIC). Po daug bandymų jos vis tiek gerai.

Hi all. Aš einu, kad ICD2 klonas, tačiau aš nesu įsitikinęs, ICD2 klonas gali dirbti su MPLAB IDE 7,31 (aš naudoju). Galite atsakyti į šį klausimą man?

[Quote = Hablo] turiu tikslas nenustatytas U-kontroleris. [/Quote] bet IPS Prijunkite jūsų TLK ir tada bandykite dar kartą. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 5 minučių: [/color] [/size] [quote = escapevn] Sveiki visi. Aš einu, kad ICD2 klonas, tačiau aš nesu įsitikinęs, ICD2 klonas gali dirbti su MPLAB IDE 7,31 (aš naudoju). Ar galite atsakyti į šį klausimą man? [/Quote] Labas escapevn. Taip ICD2 klonas veikia su MPLAB 7,31. Kurti ir naudotis visais privalumais.

[Quote = predrage] [quote = Hablo] Turiu tikslas nenustatytas U-kontroleris. [/Quote] Prijunkite bet IPS jūsų TLK ir tada bandykite dar kartą. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 5 minučių: [/color] [/size] [quote = escapevn] Sveiki visi. Aš einu, kad ICD2 klonas, tačiau aš nesu įsitikinęs, ICD2 klonas gali dirbti su MPLAB IDE 7,31 (aš naudoju). Ar galite atsakyti į šį klausimą man? [/Quote] Labas escapevn. Taip ICD2 klonas veikia su MPLAB 7,31. Statyti ir mėgautis visais privalumais [/quote] Ačiū už Jūsų paramą: D

Ačiū predrage visiems padėti. Galbūt man reikia jūsų pagalbos vėliau. Laikrodis dabar miręs ICD2 ir tikslą. Aš padaryti PCB statybos.

Sveiki, Prašome būti konkreti, kaip jums išspręsti problemą. Nerandu "PIN 6 TLK targhet pusėje". Ačiū.

Sveiki, turiu tos pačios problemos: Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0082: Nepavyko MPLAB ICD 2 operacijos, manau, kad ICD2 yra "beveik gyvas", nes, jei aš jį išjungti tai nėra jį, "prijungtas" nebėra. Ar esate tikri, kad yra needded Tikslinė IPS? Aš negaliu pervesti nei ICD2 Rezoliucinė sistema.

Sveiki, aš turėjo panašių problemų su ICD2 klonas aš pastatė. Aš bandžiau viską ir galiausiai perprogramuoti kompiuterį su LED flasing programą, kuri neveiks, jei aš iškedentas MCLR aukštas. Tada aš pridėjo 10K rezistorius tarp MCLR ir VDD, reikšmę ICD firmware į PIC, prijungtas, atsisiųsti OS ir altas! Sėkmė. Aš pastatyti Inchworm grandinės ( www.myblueroom.com ), todėl tai negali taikyti Stolz grandinę, tačiau ji gali padėti kas nors kada nors. Cheers Johanno

Džiaugiamės, kad jūs turite, kad jis dirba. Jūs galite pridėti 10K rezistorius tarp 16F877 kontaktų 1 ir +5, jei nesate naudojant Inchworm su MPLAB. MPLAB kontrolės, DTR iš naujo 16F877. PS Q4 buvo sudarytas neteisingai ankstesnę schemą, ji ištaisyta Versija E (svetainėje) PGS svetainėje buvo pakeistas į www.blueroomelectronics.com Štai 3D Inchworm versija.

Sveiki, aš pastatė inchworm naudojant schemos ir firmware (877A) Įdėjo blooroom svetainės. Instaliacijos Gerai tiekimo ok. Bet MPLAB nėra nustatyti, pakeisti kristalų ir visi. Visiškai jokio atsakymo. Ar gali kas nors susieti tinkamą schemos ir šešioliktainis prašome? picstudent

Patikrinkite labiausiai IPS vadovą reikės MCLR ir VCC rezistorių.

Kai naujas PIC18F gali naudoti vidaus ištraukti. Tačiau tai reikalauja techninės įrangos konfigūraciją.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back