H
Hubble
Guest
Aš pastatė Stolz klonas. Naudojant bootloadera "BootLoader16F877A.HEX prisijungti prie MPLAB IDE 7,20 ir gauti: ICDWarn0034: Prašome įsitikinti, kad jūsų sistemos serijos FIFO buferiai yra neįgalūs. Automatiškai prisijungti neįjungti - Ne sujungti (pamėginkite įjungti automatinio prisijungti ICD2 parametrų puslapius.) Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected ICDWarn0054: MPLAB IDE neteko ryšio su MPLAB ICD 2. Norėtumėte bandyti iš naujo prijungti? Prisijungimas MPLAB ICD 2 ... Connected ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0082: Nepavyko MPLAB ICD 2 operacijos MPLAB ICD 2 Parengtis Atsisiuntimas Operacinės sistemos ICD0021: Nepavyko prisijungti su TLK MPLAB 2 ... Parsisiųsti Operacinė sistema Nepavyko ICD0286: Nepavyko į bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK ICD0286: Negaliu bendrauti su TLK MPLAB ICD 2 Parengtis aš bandė 3 kito kompiuterio:-ai, taip pat su MPLAB IDE 6,40. COM1, 19200, FIFO, neįgaliesiems. Aš taip pat atkurti grandinė buvo pakeista 232 lustas ir 16F877A. Aš galiu pamatyti, kurio veiklos sritis, kad gaunu kapitonas 1 ant smeigtuko. Aš taip pat galima pamatyti, kad i 20 Mhz laikrodis veikia. Kas daugiau veiksmų galėčiau imtis priartėti problemos? Aš esu labai laimingas, bet kokius pasiūlymus.