icd2 aukšto lygio aprašymą

F

fejesjoco

Guest
Labas!

Ar kas nors mane, kur galima rasti apibendrinti aukšto lygio apibūdinimas, kaip ICD2 darbų, iš schematinis dizainerių požiūriu?I'm sure it's kažkur, tie, kurie pastatė pirmąją ICD2 klonas amžius turi būti simbolinė, kad iš (The Hard Way, padarytais reverse engineering), I just
can't find it,
o ne kaip visuma anyways, tik bitai ir Kuskas.Iki aukštesnio lygio aš tai anglų žodžius vietoj schemos.Mano problema yra ta, kad yra labai daug skirtingų versijų ICD2 klonai, ir skirtumų tarp jų padaryti sunku man suprasti esmines, pagrindinė idėja, kad šie klonai yra grindžiamas.Man reikia, nes aš noriu padaryti tam tikrus pakeitimus, ir, kai aš matau jau individualų klonas, I'm just nežinote ką galima pašalinti ir kas toliau, ar kas jau buvo pašalintas iš šios versijos.So I figured kad jei aš žinau, kad pagrindinės grandinės aprašymas, algoritmas, kaip ji veikia, kaip MPLAB kontroliuoja du PIC's tai, kaip šie vynai kontrolės kitos periferinės ir IO smeigtukai, aš suprantu viską.Ne tik įgyvendinti,
o ne išsamios USB protokolo, tik schemos orientuoti, aukšto lygio budulcem tarpusavio gaires.

Štai pavyzdys, ko man reikia, ir iš dalies tai, ką aš jau figured out.8 ypač smeigtukai iš 18F4550 turėtų būti tiesiogiai sujungtas su 8 Kaisčiai iš 16F877,
jie kartais vadinami PSP0 .. 7.Rb1, 6,7 ir 16F877 turėtų būti susiję su Kaisčiai 1,2,3 yra MCP41010.Jei ICD2 noriu X V programavimo įtampos, jis nustato skaitmeninės slankiklių's valytuvas poziciją Y. Kai savaiminį bandymo jis 16F877 priemones reikiamas įtampas naudojant AN0 .. 3 Kaisčiai, kurie yra prijungti prie ko ir nuo ko.Į 18F4550 resetuje kiti vynai siųsdamas X vertę tai RB3 Kaisčiai.Žinai, kažkas panašaus į tai, kontūras, kad idėja visų ICD2 schemos.

Be to, čia pateikiamas pavyzdys, kodėl aš turiu tokį aprašymą.Spójrz potyo's 2,1 versija klonas.Į VDD yra Invertuoti du kartus iš eilės ir aš nesuprantu, kodėl, atrodo tai susiję niekur.Į PGD Kaisčiai iš 18F4550 nuolat iškedentas aukštas ir aš nematau KODĖL.Ši versija taip pat siūlo pritaikyti, ji leidžia atskirti ICD2 iš tikslinių po to, kai baigsite programavimo, tai pasiekti su Šokliavarlinės ir IPT-PGD ir IPT-PGC yra nukreipiamas per 74HC4066 jungiklis IC.Tai vienas iš dalykų, jau minėjau tai yra nukrypimas nuo pagrindinio idėja, tinkinimo man nebūtinai reikia ir galima saugiai pašalinti.Ši konkreti klonas yra tik pavyzdys, tas pats principas taikomas visoms kitoms ICD2 klonai I've seen so far.Kai kurie jų papildymus, kai buvo pašalintas nepanaudotų dalykų, ir aš tiesiog negali atkurti originalią idėją, nagrinėjant bet kurią iš jų.

Tikimės, kad Jūs suprantate, ką aš turiu, ir tikiuosi, kad geras atsakymas yra kažkur.

Be to, kitas klausimas.Kaip pamatysite, jeigu aš noriu sukurti schemos, neturi reikšmės, nes jis įgyvendinamas aparatinę, todėl vienas yra tik iš smalsumo.Kaip galima MPLAB reprogram kad 16F877 kai jis PGD ir PGC kaiščiai naudojami something else (ty skaitmeninės slankiklių)?Ir kaip gali 18F4550 reprogram pati?I mean, kaip galima kodą perrašyti pats, o veikia?

I've got supaprastinta versija, ICD2 mano svetainėje.Į Inchworm su schemos.Veikia kaip žavesio, populiarus rinkinio ir tik dvi mikroschemos.
Ir yra taisyklių dėl PGC & PGD jei norite naudoti TLK.

Aš žinojau apie Inchworm, but I
didn't pranešimas, kad pdf anksčiau, dabar aš ir skaityti.Ir dabar aš žinau, kad rezistorius, induktoriaus tt vertes nereikia būti tiksliai tokia pati klonų, nes generuoja įtampos yra kilpa kontroliuojama.Taigi, jei dc-dc conveter remia reikia įtampos diapazonas, kad ICD2 suras teisingą skaitmeninio slankiklių valytuvas poziciją atspėti.(Be to, aš matau jį visur, kad valytuvo prijungtas prie terminalo,
tai beprasmiška,
ar ne?) Dabar galima pamatyti, jei žiūrėti į schemos yra klonas, tu negali pasakyti, šią informaciją, galima mano, kad šias vertybes yra tik galimybė, ir ieško kitos schemos gegužė tik daugiau nepatogumų.Ir dabar aš žinau daug daugiau apie elektros energijos tiekimo, tačiau Inchworm neturi 18F4550, todėl aš vis dar domina sujungimo logika.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back