ic5141: Skaièiuoklì naudojant koordinačių žymenims kaip kintamieji?

M

mixaloybas

Guest
Hi everybody!

Į ic5141 usr5 wavescan signalo įrankis mes galime sukurti žymas bei nustatyti etikečių jiems taip% M (% X% Y).% X% Y yra x, y koordinatėmis žymeklį.(Tai galėtų būti kažkas panašaus M0 (0,1, 2,3))

Be% X% Y formos eilutes ten taip pat yra% E rezultatas Skaliarinė išraiška.

Problema Aš veidas yra tas, kad aš negaliu rasti kelią į orientacinę koordinates markerius į aritmetinį Skaliarinė išraiška.
Pavyzdžiui Norėčiau dviejų žymenų dėl IV parametrų sklypas yra MOS, ir kai kurie išsireiškimai kaip R = (ymax-ymin) / (xmax-xmin) vertinamas skrydžių ir rodomas etiketėje.

Aš išbandžiau daug be sėkmės.Visi šie neveikia:% X M0.x, M0.X, M0.% X graph1.marker0, graph1.marker0.x, graph1.marker0.X
ir daugelis kitų negaliu prisiminti dabar.Žinutė paprastai
"- Perspėjimas --
<COM.cadence.awd.graph.GraphManager(at)1b7a553>
KLAIDA: (Eval "0 t nulinis (" * Klaida * Eval: Apribojimų nėra kintamojo "X))"
arba
"- Perspėjimas --
<COM.cadence.awd.graph.GraphManager(at)1b7a553>
Nežinomas Skaliarinė duomenų tipas: nulis "Aš patikrino anasimhelp.pdf, wavescan vartotojo vadove, vandenyno nuoroda, bet niekas apie gauti koordinates markerius ir jų naudojimo skaičiuotuvas išraiškos arba etikečių, kad signalo įrankis.

Toks po perdirbimo yra labai lengvai padaryti ADS, jei kas žymeklis yra kintantys.Taigi, manau, jis taip pat galima ic5141, galbūt aš tiesiog nerado ji dar ...

Ar kas nors dar susidūrė su šia problema?Bet kokie sprendimai?

Kiekvienas atsakymas yra sveikintina,
Thank you in advance!
mixaloybas

&lt;img src="http://gallery.dpcdn.pl/imgc/News/57686/g_-_550x412_-_s_57686x20140905154904_0.png" alt="image" /&gt;Gumową klawiaturę ZX Spectrum trudno wymazać z pamięci, jest to jedna z rzeczy, które przychodzą w pierwszej chwili na myśl, kiedy słyszy się nazwę tego kultowego komputera. W tym odcinku Komputerowych wykopalisk opowiemy właśnie o nim.

ZX Spectrum w oryginalnej wersji był u nas w kraju rzadkim okazem, bardziej popularny był jego klon Timex Computer 2048, jednak innych klonów również u nas&amp;hellip;&lt;img src="http://feeds.feedburner.com/~r/dobreprogramy/Aktualnosci/~4/dZ-brfIOfgs" height="1" width="1"/&gt;

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back