IC 74ls244 ir VNR 2003, padėti!!

M

maxcmp

Guest
Hi all, Man reikia nuoširdaus patarimo. Aš projektas, kuriame aš turiu 6 vielos vienpolis Stepper motorinių kontrolės. Stepper motorinių bus kontroliuojamas GPIO Rotacinių antena. Tai posible naudoti IC 74ls244 ir VNR 2003 Stepper motorinių veikti, ir kaip?? pls duok man šiek tiek sugestion, thx ..

Jūs turbūt nereikia iš 244. Dauguma GPIO smeigtukai, darant prielaidą, kad jie iš mikroprocesoriaus, vairuoti, kai 2003 m. tiesiogiai. Brian.

ačiū už atsakymą tarp. u tai, kad galiu tiesiogiai kontroliuoti Stepper motorinių vairuotojo VNR 2003 GPIO pins.then galiu contruct VNR 2003 ir Stepper motorinių grandinę, kurios nurodytos žemiau veikti variklis?
15_1261995738.gif

Tai yra teisinga. LS244 nėra būtina, kaip jo produkcija yra tas pats kaip įvesties ir GPIO jau turėtų turėti pakankamai disko gebėjimą veikti ULN2003, ji netektų prasmės. Viskas, ką jums reikia padaryti yra pereiti keturių pavarų signalų ir išjungti teisinga tvarka ir variklis įsijungs. Atminkite, kad ULN2003 apverčia signalas! Dėl indėlio aukštos Pasirodo išėjimo tranzistorius savo produkcijos mažai. Kad jus galėtų dominti šiame interneto puslapyje: http://www.atv-projects.com/PCB_Agitator.html , kuris daro kažką panašaus, tačiau naudoja atskiras tranzistorius vieta ULN2003. Operacija, ir pavyzdžiui, programinės įrangos principas vis dar taikomas. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back