I/S/E5.1 problema

H

hqqh

Guest
labas,

I'm
using I/s/e5.1 į sintetinti mano verilog kodas.tačiau kiekvieną kartą, kai yra klaidos pranešimas: "negali būti constants.v".
Tai verilog byla, kad turėtų būti įtraukti į bylą top.v.
constants.v jau įtrauktas į projektą.
I really dont know, kai problema yra.
Please help.

Thanks in advance.

Jūs galite naudoti C stiliaus antraštės.
"ifdef nuolat
<leave čia tuščias>
"kita

"nustatyti nuolatinę
<put savo constant.v turinio here>
.
.
.
"endif

Tai gali būti problema su kelias į constants.v failą.Jei turite failus į saperate aplanke nei Xilinx projekto kataloge, pabandykite įdėti constant.v failą projekto katalogas.

Labas,

Aš nelabai naudojamas sintetinti su I / S / E, tačiau, manau, ir pataisyti mane jei aš neteisingai, kad kurdami projektą ir pridėti savo failus *. prieš arba *. vhd ten prašo, jei failas yra arba paketas arba modulio ar ...Manau, jūs turite papildomas paketų tinkamai.Ar jie ne sąrašo viršuje?
Jei taip, kai jūs pridedate viršų modulio, kurį turėtų gauti klausimą ženklų sudedamųjų dalių, kurios yra instantiated, o ne dar pridėti.Jei Jūs papildysite "constants.v", tada klausimas ženklo failą išnyks.
"constants.v" skamba kaip paketą, jei taip, pridėkite jį kaip paketas (viršuje) ir norėčiau patarti keisti pavadinimų savo failus ir naudoti kažką panašaus pkg_ <name_ design>. prieš juos.
Tada sintetinti jis (o gal tai, ką czyniliscie)

Jums kompiliuoti failus prieš sintezuojami jų?Gal yra kompiliavimo klaida, M (ne) delsim yra priemonė, kai reikia, jei neturite ji yra nemokama versija (lėtas, kaip pragaras), kurį galite atsisiųsti iš savo svetainės.

Tikiuosi, kad jis padeda, sėkmės,
Maestor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back