I/S/E4.1 vs I/S/E5.1

H

hqqh

Guest
Koks skirtumas tarp I / S / E 4,1 iki 5,1.
Turėtų naudoti naują versiją?

Į 5.1i nėra parama Spartietis XL ir XC4000 serijos
iš Xilinx FPGA.Taip pat 5.1i naudoja Xilinx savo sintezė priemonė, o
4.1i naudoja synopys FPGA Express.

Hope it helps
DrBELL

Manau, yra keletas patobulinimų remiant naujesni prietaisai.

Esminis skirtumas yra naudojant virtex II pro prietaiso.
Ji IBM powerpc core į jį.
EDK (įterptosioms plėtros rinkinio) gali būti naudojamas pagal ISE5.1i SP1 ar SP2.

Manau, kad didelių pokyčių iš ISE 4,2 iki ISE 5 tai vieta ir būdas variklis.Vieta ir būdas variklio dabar yra daug galingesnė, negu anksčiau.Aš įgyvendino didelis 6 milijonų vartų konstrukcija su abiem ISE 4 ir 5.Į ISE 4, galėjau geriau laikrodžio dažnius, kai aš nustatyti keletą papildomų srities apribojimus.(Kai kurios zonos apribojimų Be ką jūs nustatote savo modulius.) Tačiau ISE 5 Aš niekada negalėjo gauti geresnio laikrodžio dažnis naudojant šią techniką.
Tai reiškia, kad vietos ir vežimo maršruto variklis daro darbą labai gerai.
Be to, yra dabar nauja priemonė Pasas ir ise 5, kuri leidžia jums pin priskyrimo proceso daug efektyviau.Naudojant floorplanner turite sunkumų darant Kaisčiai darbą, ypač naudojant I / O signalings išskyrus įprastą LVTTL,
pvz SSTL ar ...
Srityje apribojimai gali turėti formas, išskyrus paprastas stačiakampis.I think there is much much more, and It is really a good idea to switch to new ISE.

labas
į ise 5,1 nėra FPGA išreikšti kaip VHDL arba verilog kompiliatorių.
Šiame pachet Xilinx naudoti mūsų patentuota kompiliatorių.
Xilinx sako, kad tai yra geriau montuoti.
Iki
G

Pastaba vienas skirtumas.ISE4.2i langų veikia visose platformose, pavyzdžiui, langų 98/NT/2000.ISE5.1i neveikia Windows 98, bet veikia su Windows 2000!
Aš ne bandoma su Windows XP.

Manau ne, jei pirkti ise kaip sąjungą, o ne kaip pamatai.
atveju sąjunga ir manote, kad galite naudoti kaip norite.
Kiekvienu atveju aš norėčiau naudoti ise kaip pamatai.

G.

mami_hacky rašė:

Manau, kad didelių pokyčių iš ISE 4,2 iki ISE 5 tai vieta ir būdas variklis.
Vieta ir būdas variklio dabar yra daug galingesnė, negu anksčiau.
Aš įgyvendino didelis 6 milijonų vartų konstrukcija su abiem ISE 4 ir 5.
Į ISE 4, galėjau geriau laikrodžio dažnius, kai aš nustatyti keletą papildomų srities apribojimus.
(Kai kurios zonos apribojimų Be ką jūs nustatote savo modulius.) Tačiau ISE 5 Aš niekada negalėjo gauti geresnio laikrodžio dažnis naudojant šią techniką.

Tai reiškia, kad vietos ir vežimo maršruto variklis daro darbą labai gerai.

...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back