I / Q downconversion

S

shameem

Guest
labas,
Noriu gauti, I ir K pavyzdžių iš realios vertės mėginiams, paimtiems naudojant ADC priekio skaitmeninio radijo ryšio įranga.Kai kuriose kortelių, realus vertinami mėginiai yra dauginama iš cos ir sin banga, o kai kurie kiti dokumentai, jos dauginasi tai su cos ir sin-bangos.
Aš noriu žinoti, kas yra skirtumas B / W ir operacijų?

mano openion nėra tarp šių diffrents.
Antruoju atveju tiesiog 180 laipsniu faze LO

labas,
bet mano problema yra ta, kad downconversion procesą, reikia padauginti pavyzdžių cos bangos ir nuodėmė bangų arba-sin banga.

Labas
Tai nėra svarbu ne visiems.
Differene tarp nuodėmės ir nuodėmės-tai priklauso nuo apibrėžimas.kai refrence jos naudojimas nuodėmė ir kai-sin
bet jūsų problema, tai depent apie u.Suprasti kaip apibrėžta 1 ir pereiti prie pabaigos tik šis apibrėžimas

Hi shameem,

Rezultatai yra skirtingi.Bet tiek rezultatai yra naudingi.
Jei naudojate " ", jūs naudojate vietos vežėjas, turintis teigiamą dažnis:
cos () J * sin () = exp [J * ()]
Jei naudosite -, jūs naudojate vietos vežėjas, turintis neigiamos dažnis:
cos ()-J * sin () = exp [-J * ()]
Pirmuoju atveju, neigiama dalis passband spektro Daiktinių signalas eina į Baseband.Antruoju atveju, teigiama, kad dalis neturi.Abi dalys yra simetriškai vienas kito atžvilgiu.
Tarp dviejų atvejų, yra iš Baseband spektro inversijos.Rezultatai konjuguoto daug laiko ir kitas sritis.
Pavyzdžiui, įsivaizduokite, kad aptikti PSK yra 90 laipsnių fazės kaita tarp dviejų gretimų ženklų.Naudojimasis-sin () gaunate 90 laipsnių fazės pakeitimas Baseband, tačiau naudojant sin () jums -90 laipsnių pokytis Baseband.
Linkėjimai

Z

labas,
Tiesą sakant turiu nekilnojamojo vertinami mėginiai skaitmeninio radijo signalo, kurio, jei yra 38,912 MHz ir 8,192 MHz undersampled bent mėginių ėmimo dažnumą.
Į undersamplig procesą, spektro inversijos įvyks ir vienas žinomas spektro nužengia į 2,048 MHz.Dabar aš noriu daryti Digital I / Q downconversion šio signalo Baseband.
Norėdami tai padaryti, man reikia padauginti nekilnojamojo vertinami mėginiai su cos ir sin-bangų 2,048 MHz dažnių ar cos ir nuodėmė bangų 2,048 MHz dažnių taip, kad po FFT, man dažnių diapazone, taikant spektrinį uninverted.

ačiū
linkėjimai
shameem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back