i pcb lenta!

S

sergioems

Guest
i čia pcb laive norėčiau siųsti atlikti keletą kopijų į factorie!But i don t turi pcb failą!Kaip aš galiu padaryti?yra eacy sukurti failą ii turėti originalaus?ir jei taip, tai kokiu būdu?
Tks

Jei aš suprantu, kad teisinga, turite faktinės PCB laive, o ne dizainas failus?

1 - Ar šis laive 1-2 sluoksnio laive?
2 - Ar laive nėra apgyvendintos prieš?

Jei atsakymas į abu klausimus yra teigiamas, tuomet galite siųsti, jei tam tikroms bendrovėms, kurie specializuojasi "kopijavimo" valdybai, kad su nuskaitymo iš valdybos, pateikti GERBER byla iš ją ir išsiųsime jums duomenis, tada galite naudoti GERBER failą ir siunčia jį į bet kokį laive namo pasirinkti.

Jei jūsų laive yra daugiau nei 2 sluoksnius ir buvo apgyvendintos prieš (arba jis apgyvendintas) ir tai yra kita istorija, yra bendrovių, kurios gali tai padaryti, bet tai kainuos Yu A LOT pinigų.

Leiskite man žinoti, jei norite rasti pavadinimą iš šių bendrovių, manau, galima rasti nuorodą į keletą jų, jeigu aš jį.

BR,
/ Farhad

Taip atsakymas į abu klausimus yra taip!

lentos yra 2 sluoksniu lenta ir nebuvo apgyvendinta prieš!

ir jūs turite ideja kiek tai pakrantėje, kurio companie padaryti man failus?

Tikimės, kad Jūs galite atsakyti man!Tks anksto!

Aš nesu įsitikinęs, kiek tai kainuos, ji buvo tokia seniai aš pamačiau į tai, kad aš nieko idėja.

Aš ką tik išsiuntė jums privačią žinutę paaiškinti, kaip aš jį skaitytuvo, CorelDraw 8 ir daug laiko!I bet šios įmonės daro tą patį, bet turi daugiau sofisticated aplinkos kaip aš tada.

Jūs galite tai padaryti patys, tai nebuvo labai sunku, tačiau jis tikrai daug laiko.

Best of luck,
/ Farhad

ok draugui Tks už pagalbą.tik vienas dalykas privačią žinutę ne atvyko, jei įmanoma, atsiųskite man laišką!

SEM (at) zmail.pt

vėl Tks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back