i need projekto idėjas

P

piash

Guest
hey i am doing my undergraduate.šis pusmetis i ėmėsi žinoma duomenų perdavimo
ir tinklų kūrimą, čia yra projekto dokumentą, kad man reikia pateikti po 1 mėnuo.can anyone help me suteikti tinkamas
ir gražus idėjų, kurios tema i pasirinkti savo popierius, tai skubiai, jei kas nors nori man padėti čia yra mano e-pašto adresas ....

piashdas (at) yahoo.com

pageidavimą Jūsų atsakymas

projekto idėjos gali būti:

moduliavimo būdus
tinklo duomenų saugumo
klaidų taisymo ir dectionmeterial susiję su šių laukų galima atsisiųsti iš

www.portal.acm.org

Kodėl vyksta į įrengimu?Jei fono vykdyti projektą su žiežula galite sąsaja įvairių protokolų naudojant aparatūros sąsają su tam tikra programinė įranga.Tai apima visus darbuotojus apie tinklus iš abiejų galų.

D.

ką apie gsm skambinimo Jammer.
tai vienas iš geriausių projektų.
antra iš ugnies medžioklė robort kuris ieško gaisro ir pasukite savo ventiliatoriumi ir Atšąla ugnį.
tikiuosi, kad u got some gairėsvirusų karalius

Įgyvendinimas kodeków naudojant MATLAB
Įgyvendinimas garso kodavimo metodai naudojant mikro valdikliai (Pvz: CVSD Bluetooth)
Tinklo saugumo algoritmai ..

Pabandykite išmokti keletą aspektų WiFi ....padaryti faktinės tyrimų tinklo, kaip jos pačios lengvai prieinama įsteigtas šių dienų ...
Sidd

nes jis pusmetis projektą, aš norėčiau rekomenduoti studijų palyginti skirtingus moduliavimo būdus, pavyzdžiui, BPSK, QPSK, QAM
ir tt

Jei jums patinka matematika aš siūlau darbo tinkle kodavimo Jei ne Peer-to-Peer tinklai HOT temų tinklo

nes jis pusmetis projektą, aš norėčiau rekomenduoti studijų palyginti skirtingus moduliavimo būdus, pavyzdžiui, BPSK, QPSK, QAM
ir tt

Srityje tinkluose,

IEEE 802,17 (Tampriosios paketinis žiedas)

labai neseniai tema.Be to, daug informacijos apie šią temą, kai kuriose svetainėse.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back