Išspręsti aukštųjų išvestinių lygtis

S

sky_tm

Guest
[Tex] \\ frac {{d ^ 3 y}} {{dx ^ 3}} - 4 \\ frac {{d ^ 2 y}} {{dx ^ 2}} + 16 \\ frac {{KS}} {{ dx}} = 0 [/tex] Išspręskite.

λ ³ 4λ ² 16 λ = 0 λ1 = 0, λ2 = 2 +4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] i λ3 = 2-4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] iy = C1 + C2 exp ( 2x) cos (4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] x) + C3 exp (2x) nuodėmės (4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] x)

ačiū už ans. tačiau jos skiriasi nuo mano ... todėl jūs galite padėti man sužinoti, kas nutiko? [Tex] \\ lambda = 0 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 + 2j \\ sqrt 3 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 - 2j \\ sqrt 3 [/tex] ir beje, kaip ir gavo exp C1 C2 C3?

[Quote = sky_tm] ačiū už ans. tačiau jos skiriasi nuo mano ... todėl jūs galite padėti man sužinoti, kas nutiko? [Tex] \\ lambda = 0 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 + 2j \\ sqrt 3 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 - 2j \\ sqrt 3 [/tex] ir beje, kaip ir gavo exp , C1, C2-C3? [/quote] Atsiprašau, mano klaida. Ji turėtų būti 2, išskyrus 4. Exp, galite apsvarstyti formulę. C1, C2, C3 savavališkai consts.

tai taip pat gali būti išspręsta naudojant Laplaso transformacija. nulio įvesties atsako lygtys

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back