išraiška

E

evoplus

Guest
Labas,

Aš nežinau, ar jei ji teisinga vienos vietos į kitą tai.Norėčiau paklausti, kas yra uždaro išraiška maning.Aš pastebėjau, tai kai RF knygų terminas, bet man atrodo, kad jos math tyrimą, kad aš po šios čia

Citata iš Eriko MathWorld:

Lygtys sako, kad uždaro formos sprendimą, jei jį išsprendžia problemą, nes pagal funkcijas ir matematinės operacijos, atsižvelgiant į visuotinai pripažintus rinkinys.Pavyzdžiui, begalybės suma būtų paprastai nelaikoma uždaro formą.Tačiau, kas paskambinti uždarytas pasirinkimo forma ir kas ne, yra gana savavališkas, nes nauja "uždaro formą" funkcija galėtų tiesiog būti apibrėžtos sąlygos neribotai sumai.

Kartais uždaro forma skirta kitokios, nei empiriškai sudarytas grafikas.Uždaryti forma matematinės lygtys.

uždaro išraiška reiškia, kad lygtis išspręsta paprasta ar žinote funkcijas (sin, cos, exp ir tt, tt).
Daugelis Diferencialinė lygtis nėra išspręsta paprasta sužinoti, ar funkcijų, todėl jūs turite naudoti skaičiaus metodai ją išspręsti!

Linkėjimai.

andreas1982 rašė:

uždaro išraiška reiškia, kad lygtis išspręsta paprasta ar žinote funkcijas (sin, cos, exp ir tt, tt).

Daugelis Diferencialinė lygtis nėra išspręsta paprasta sužinoti, ar funkcijų, todėl jūs turite naudoti skaičiaus metodai ją išspręsti!Linkėjimai.

Priešingai uždarytas forma tirpalo ir numerical solution.uždaryti forma sprendimas reiškia simbolinis sprendimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back