Išplėsti I / O kaiščių PIC16F877A

N

nooobboy4321

Guest
Sveiki, aš tik noriu žinoti, kaip ar galima išplėsti I / O kaiščių PIC16F877A? Man reikia 126 I / O smeigtukai. Ačiū.

galite naudoti uosto plėtimo MCP23S17 mikroschemą. arba galite naudoti Demultipleksors.

Mikroschema taikymas pastaba AN1043 aptaria GPIO plėstuvai

Esamos EDABoard forumo temas: Kaip plėsti I / Os PIC mikrovaldiklį http://www.edaboard.com/thread111969.html Ar manote, kad naudoti tam tikrą autobusą? technologija kaip 1-wire arba gali? "Sąsajos MCP23016 I / O Expander Su PIC16F877A Jūs galite gauti iki 128 I / O. Žr. prisegtą bylą.

Yra tie 126 turi būti tiek įvesties ir išvesties galimybes? Jei galite padalinti juos tik kaip įvesties ir išvesties, kad viskas šiek tiek lengviau.

Sveiki DineshSL, man reikia šiek tiek pagalbos naudojant PIC16F877A-SPI-MCP23S17 .... Apie tai, ką sakė jūsų atsakymo, taip, aš planuoju naudoti MCP23S17 reguliariai lankosi uostuose, pavyzdžiui, PORTA ir kitų uostų, kad galite naudoti arba įvesties / išvesties į PIC16F877A ... Galite duoti bent A mėginio kodas C apie Konfigūravimas PIC16F877A SPI MCP23S17 ir Įsteigti MCP23S17 Regular PRIEVADAI TRIS registrų PORTA kaip įvesties įvesties ir išvesties, pavyzdžiui, ... TRISA = 0xFF; .... Beje aš naudoju Proteus ir Mikro C. ... Prašome padėti man ... Ačiū

Sveiki, Jei žinote, kaip programuoti SPI modulis PIC MicroC, kad visi. Galite naudoti CS kaištis MCP23S17 nukreipti savo SPI duomenis tam tikros MSP23S17. Kaip pasirinkti kaip įvesties arba iš tariant, kaip rašyti / skaityti duomenis yra paaiškintos techninėje MCP23S17 kaiščiais. Patikrinti po Microchip pavyzdinį projektą;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back