Išlaidos ModelSim / SynplifyPro licencijas ir kitas priemones?

D

ddboy40

Guest
Man buvo įdomu, kiek tai pagrindinis modeliavimo ir / ar sysnthesis įrankiai gali oficialiai kainą.Sakykime, vienas mazgas-lock licencija (ty Ingenieur) per metus už ModelSim SE ir SynplifyPro ar kitas priemones.Girdėjau, kad licencijos gali būti net iki maždaug 1 mln JAV dolerių, tai yra tiesa ir jei taip, kokios priemonės ir kokias paslaugas (pvz., gauti naujienas ir tt) kartu su šiomis licencijomis.Prašome aš nenoriu pirkti bet aš tikrai norėčiau žinoti, gal ateityje ĮSIGIJIMAS.
Ačiū inadvance.

Pora metų, Synplify Pro buvo apie $ 20K (JAV dolerių), ModelSim SE apie $ 20K, HyperLynx GHz apie $ 47K.Žiebtuvėlio versijos buvo maždaug trečdalis, kad.

Xilinx Stuff: ISE fondas apie $ 3000.WebPACK Žinoma, nemokamai.EDK apie $ 500.Sistemos Generator DSP apie $ 1000.

Metiniai parama paprastai yra nemalonus frakcija pirkimo kaina.Jei turite nutraukti paramą, jums nutraukti gauti programinės įrangos atnaujinimus, ir gali prarasti prieigą prie tech support.

Noriu įmonės turėtų įvardyti savo produktų kainas.No Fun klausytis už pusvalandį tik išmokti kaina yra Stratosfera pardavėjui.Kartais galima rasti kainas "produktas skelbimą" arba "produkto apžvalga" skirsniai inžinerijos žurnaluose.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back