iškraipymų garso signalus ir žmogaus ausį

S

svensl

Guest
Aš perskaičiau kažkur, kad žmogaus ausis yra labai nejautri harmoninis iškraipymas, kad yra šalia pagrindinio signalo ir padidėja jautrumas harmoninis iškraipymas toliau nuo pagrindinio signalo.Akivaizdu, kad antrosios harmonikos, yra sunkiausia girdėti.Ar kas nors duoti man į šią įžvalgą arba paminėti kai kuriuos dokumentus, kad padaryti?

Ačiū,
Sven

Taip Žinoma žmogaus ausis negali toleruoti, kai UR, turinčių aukštąjį Harmonic ..... ne problema, kai UR, turinti tik vieną Harmonic ... ty daugiau Harmonic daugiau kartaus experiance .. mažiau Harmonic geriau reprodukcija UR garsiakalbis ......

Ačiū už atsakymą.Ar jums (matematiškai) paaiškinti, kad net Harmonic iškreiptų klausymo patirti daugiau.Man buvo pasakyta, kad antra harmonika gali būti tik išklausė maždaug 1-3%.I am just trying to get daugiau sužinoti apie šią temą.Žinoma, nelyginis-hamonics bus visiškai skirtingas dalykas, nes jie nėra susiję su oktavos užuomina.

Linkėjimai,
Sven

svensl,
Todėl, kad net ta harmonika nepanaikinama pastebėjau muzikoje yra tai, kad jie džiugina ausį.Rezultatas Vidurio C ir C oktava aukščiau vidutinio C ant fortepijono, su aukštos C mažesnė amplitudė.Palyginti su vidutinio C atskirai.2 garsai yra skirtingi, bet dauguma žmonių tai suvokia derinys būti maloniau, nei vieną įrašą.Žmogaus ausis suvokia kaip "malonu" dažnius, kurie yra susiję mažų sveikasis skaičius santykis.
Linkėjimai,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back