išeikvojimas vs didinti

B

brahma

Guest
Kodėl turi būti išeikvojimas ir didinimo MOSFET, aš galiu suprasti savo matematinį skirtumą, bet aš noriu žinoti, ką mes turime du režimus? , kai jų taikymas skiriasi?

Deplation režimo MOSFET yra valdomas tiek iš birių substrato ir vartai. Aš neturiu patirties, kad galėtų pasiūlyti realaus įgyvendinimo pavyzdys, bet manau, kad tai tikriausiai dirbti mažos galios žemos įtampos, kur jūs galite kontroliuoti kanalą su žemesnei įtampai virš vartų. Aš siūlau "Mixed-Skaitmeniniai analoginiai VLSI prietaisus ir technologijas", J. Tsividis World Scientific 2002. Yra žymiai mažiau matematika ir daugiau fizinių paaiškinimai MOST funkcijos. Bet tada vėl, mes turime daugiau patyręs dizaineris atsakyti į šį ... D.

Na, MOSFET yra dviejų rūšių: 1. Išeikvojimas 2. MOSFETs išeikvojimo tipo pagerinimas, tarp Šaltinio ir nusausinkite kanalas jau exsists,. Kai įtampa yra taikomas šis kanalas bus išeikvoti lėtai. Todėl pavadinimas išeikvojimas MOSFET. Taigi, iš esmės, šiame MOSFET laidumo sustabdyti arba iki minimumo po visas kanalas buvo išsekinti. Enhancement MOSFET, jokių kanalų exsists, tarp šaltinio ir nusausinkite. Kai įtampa yra kanalas sukurtas taip sukelia srovės srautas tarp terminalų tarp šaltinio ir nusausinkite. Enhancement MOSFET dažniausiai naudojami normaliomis mikroschemos, o pasišalinimo režimas MOP naudojami specialiems pritaikymams, kur mes turime tokį elgesį.

welll ... išeikvojimas MOSFET turi savo kanalą, ty jis atlieka net thogh ir papratimas taikyti bet kokią įtampą .. taip pat, net jei ir taikyti kai kurias-ve įtampa pasistengsime kai + ve įtampa ... ok / / n didinimo MOSFETs dirbti tik esant + ve įtampa .. ok, jei u wanna, kontroliuoti curr prie +-ve V ir eisiu pasišalinimo MOS ...... Čia aš kalbėjau ABT NMOS.

PLZ u turėtų skaityti mikroelektronika grandinės 4 leidimas arba 5-asis leidimas ir galės žinoti geriausią ABT UR klausimą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back