išdėstymas schematinis problema

L

lanfird

Guest
Jeigu aš noriu naudoti maketo parazitinės kondensatorius vietoj mimcap siūlomas procesas, kaip turėčiau perduoti LVS? Problema yra, kad kai aš ekstraktas išdėstymas kondensatorius schematiškai kondensatorius (kuris yra kondensatorius, ne procesas), aš could't LVS praėjo.

Jei naudojate Assura priemonė LVS LVS forma yra jungiklis, kuris leidžia jėgos LVS ignoruoti kai schematiškai atvejais, kurie nėra iš layout.Try rasti įrankis numatytomis galimybėmis ir skaityti atitinkamus vadovus.

Labai ačiū. Aš nežinojau, šį jungiklį prieš. Mano problema yra iš tikrųjų turėjau parazitinės talpos išdėstymas, kuri nebuvo įtraukta į schematiškai. Kažkas siūlė man naudoti idealus kondensatorius prieš išdėstymo modeliavimas ir pašalinti juos schematiškai, kai aš paleisti LVS po išdėstymo. Tai gali būti sprendimas.

Mano problema iš tikrųjų yra, turėjau daugiau parazitinės talpos išdėstymo schema nebuvo įtraukta į.
Taip, tai visada effect.Layout gamina, kad jūsų dizainas nukrypti (daugiau ar mažiau), iš jų naudojimą (matyt) pradinio schematinis modeliavimas.
Kažkas pasiūlė man naudoti idealus kondensatorius prieš išdėstymo modeliavimas ir pašalinti juos schematiškai, kai aš paleisti LVS po išdėstymo
Aš manau, kad tai neturi modeliavimo schema prasmės (pasirengimo maketo) ... išskyrus atveju, kad jums padaryti geras pristatė jų naudojimą apskaičiavimą vertus, tai, kad tai daug laiko sąnaudos, precizinis abejonių ir tokiu būdu jūs atšaukti ekstrahavimo egzistavimo tool.Usually (R, L, C), siekiant įveikti jų naudojimą, kurie bus gauti iš išdėstymą mes atliekame, kai per dizainas kritinius Specifikacijos ir galiausiai spektaklis bus sumažinti jų naudojimą iki norimo taško.

, jei jūs tikrai norite turėti idealus kondensatorius schematiškai galite pridėti vartotojo nuosavybe "lvsIgnore" loginės reikšmė "tiesa" Tokiu būdu Jūs galite laikyti juos schematiškai, bet per LVS jie bus ignoruojami. Tiesiog įsitikinkite, kad su jų naudojimą, kai imituoti savo netlist nėra įtraukti taip pat ideali CPAS (priklausomai nuo įrankio ir naudoti ir kaip parašyta PEX)

Labai ačiū. Ką aš tikrai noriu tik taip pat, kaip prietaiso kondensatorius naudoti ir imituoti parazitinės talpos. Prietaiso talpa negali patenkinti savo reikalavimo mano dizainas. Ir sutinku, ten turi būti daugiau modeliavimas su parazitinės talpos, ypač su neatitikimas laikomas. Taigi, kaip jūs galite imituoti neatitikimo parazitinės talpos po išdėstymo modeliavimas?

Jei jūsų parazitinės talpos priskiriamas įrenginio modelio (ty polycap ar mimcap), galite nustatyti, Monte Carlo paskirstymo. Ji turi būti naujas modelis, kad nors. Tada jums tiesiog paleisti MC neatitikimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back