išbandyti naudojamas bandymo modelis, palyginti su bandymo vektorius

Q

qjlsy

Guest
Koks yra skirtumas tarp bandymo modelį apibrėžimas ir išbandyti vektoriniu apibrėžimo skirtumas?

Thanks a lot!

Girdėjau įvairių žmonių naudoja šiuos terminus kitaip.Kai kurie žmonės sako testas Vektorius vieną bandymo ciklą ir bandymo modelis yra bandymas vektorių kolekcija, bet aš girdėjau, kad kiti naudojimo bandymo modelį ir išbandyti vektoriniu lyg jie patys.

Viena testerio, turėtumėte pamatyti 'vektorius numeris "bandymų failą, todėl manau testeris žmonių jums pasakys, kad bandymas vektorius yra vienas bandymo ciklas.

Jeigu yra neaiškumų, aš paprastai naudoju "vieno vektoriaus" arba "testas vektorių rinkinys" vietoj vektoriaus ar modelio.

Manau, kad bandymo modelį ir bandymo vektorius yra vienodas.tai yra du skirtingi defination už tuos pačius dalykus.

Labas,
Bandymo vektorius yra sutrumpinti bandymo modelį.

Aš negaliu išskirti iš dviejų.
Aš naudoju juos jokio skirtumo.

Labas,
Kas manau yra bandymas vektorius yra tai, ką mes pašarų bandymų, kurie yra sutrumpinti bandymo modelį,
išbandyti naudojamas bandymo modelis taip pat yra numatoma produkcija, kad bandymo vektorius

Išbandyti naudojamas bandymo modelis yra DFT sąvoka.Nors bandymas vektorius yra vienas patikrinimas.

išbandyti naudojamas bandymo modelis yra naudojamas bandymų srityje, pavyzdžiui, inžinierių bandymą, bandymo mašina arba paštu enginner, buvo nuo senų GDSII laiko.
Bandymo vektorius yra popped in tikrinimo srityje.Jis rpovide iki tikrinimas enginner.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back