iš undershoot apibrėžimas

J

John Xu

Guest
Kas yra undershoot?Ar viršijimo neigiamas?Ar tai reiškia, auga ir / arba kurių kraštai nepasiekia aukštas arba žemas lygis per pirmąjį pusmetį
vieneto intervalas?Arba abiem šiais dviem atvejais gali būti vadinami undershoot?

Ačiū

sistema bus svyruoti per savo trumpalaikis period.i tai tuo metu, produkcija bus teigiamas ir neigiamas .. jei mes pažvelgė vertes ji bus nuolat decearsing vertė .. ty iš pradžių jis bus pasiektas maksimalus teigiamas vertę ir tada neigiamas vertę, kuri yra tikrai mažiau negu teigiamų vertę .. dar kitą produkciją eina į teigiamą Woll kuris negali būti mažesnis nei ankstesnių teigiamų ir neigiamų verčių ... Pirma neigiama vertė yra undershootSkelbimas po 8 minučių:Be to, sistema gali pasiekti pirmoji vertė neigiama reikšmė aš tai bus undershoot po to jis bus viršytas .. pataisyti mane, jei aš neteisingai

Undershoot ir viršijimas atsiranda per laikinumo, kuris yra trumpo galiojimo laiko, kai signalo skambėjimo ar virpesių metu nesutampa apkrova.Abi viršijimą ir Undershoot būti nuoroda į įtampos ir puikiai suderintų sąlygų.Grynoji vertė įvykio signalas (didžiausia amplitudė), atėmus atspindintis signalas (didžiausia amplitudė) yra žemesnė už referencinę yra apibrėžiamas kaip Undershoot.Be to, grynoji vertė viršijo pamatinę yra apibrėžiamas kaip viršijimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back