Išėjimo VHS jungtis netelpa mano VHS vyrų išėjimo!

M

metals

Guest
Hi! Pirmiausia, aš ne žinoti, kur šią temą turėtų būti todėl, jeigu admin / mod nori, kad perkelti jį jums sveikiname =) Aš nusipirkau USB vaizdo ir garso gobšuolis panašus į nuotrauką, bet mano problema yra, kad geltona jungtis, kuri yra tarkime vaizdo įvesties moterų, Composite (RCA) doesnt tinka mano VHS išėjimo vyrų. Aš suprato, kad tai labai keista, bet ką aš galiu padaryti dabar? padėkoti u! [PRIDĖTI = CONFIG] 58.504 [/ PRIDĖTI]

Kuris jungtį jūs turite galvoje, "S-Video 4 kontaktų Mini-DIN plug [url = http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video # Connector_and_Cable] S-Video" - Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos. [/Url] , ar kažkas kita? PS: gobšuolis jau "S-Video" lizdas, todėl manau jums reiškia senamadiškas 5-pin 180 ° DIN jungtimi. Ji neprisimena pinout, manau, turite prisijungti tik Composite video ir žemės. Jei turite keletą senovinių įranga, jūs neturite adapterio kabelis?

geltona jungtis, kuri yra manyti, kad vaizdo įvesties moterų, Composite (RCA) doesnt tinka mano VHS išėjimo vyrų.
geltona moterys savo nuotrauką RCA, nėra VHS vyriškos RCA Composite? Kokios plug jūsų VHS? Aleksas

Thats teisė. Mano VHS Vyriška RCA ir vaizdo gobšuolis vienas Moteriška RCA. Bet kažkaip jie dont tilpti kartu. Ir tai yra problema.

kartais yra dydžiai šiek tiek skiriasi, bet jei stumti ir pasukti jį turėtų tilpti. Danielius centras kaištis tinka visų moterų kištukas ar turite skersmens problema? Aleksas

Doe centras kaištis tinka visų moterų plug, arba turite problemų su skersmuo?
Aš nežinau, nes atrodo, kaip jie stendą paties skersmens ir todėl negali gauti vaizdo gobšuolis PIN į VHS kontaktų.

Yra ne RCA kištukai su šiek tiek skirtingų matmenų. Arba kištukas yra pažeistas arba tai visiškai skirtingi connctor tipo. Botas atvejais jūs galite norėti prilituoti laido kištuką.

, Mes negalime padėti, bet toliau, pasakyti, kad jie moterų RCA ir vyriškos RCA, bet jie dont tilptų vienas kitą, aš mačiau kai kuriais atvejais, kad vyrai tinka labai griežta, moterų ir reikia šiek tiek jėgos, bet aš neturiu idėja, jei yra kai kurių kitų problema yout atveju. Aleksas

Aš net sujungti teisingai Moteriška RCA teisingą vaizdo išvesties? Geltona (ji sako, vaizdo) vaizdo žemesni. (Yra tik dvi). [PRIDĖTI = CONFIG] 59.215 [/ PRIDĖTI] [attach = CONFIG] 59.216 [/ PRIDĖTI]

Ar jūs pastebėjote, tekstas "Sortie Antena" ir "RF.OUT". Šis faktas paaiškina, kodėl jungtis nesutampa. Moduliuoti RF išėjimo. Video išėjimas turi būti sąsają susietiems SCART jungties apačioje, naudojant adapterį.

Taip ne RCA kištukai ir signalo nėra sudėtinis produkcijos. Turite naudoti kaip tai gauti sudėtinio signalo iš SCART adapteris [attach = CONFIG] 59.217 [/ PRIDĖTI] Jums taip pat reikės Vyriška Vyriška kabeliai, nes abu USB kabelis RCA ir tai adapteris RCA kištukai Moteriška arba galbūt jūs gali rasti kitą adapterį, kuris išveda Vyriška RCA Aleksas

Hm .. Tada jūs manote, kad vienas iš jų galėtų dirbti kaip adapteris? Nes aš negaliu rasti, kaip vienas alexan_e parašė, bet su vyrais išėjimai SCART adapteris. [PRIDĖTI = CONFIG] 59.219 [/ PRIDĖTI] [attach = CONFIG] 59.220 [/ PRIDĖTI]

Taip kairėje vaizdą, kuris turi SCART ir iš kitos pusės, turi tris RCA Svideo dirbtų bauda
59219d1311434301t-84-695_m.jpg
Aleksas

okej taip, tada tai reiškia, kad tai veiks? [PRIDĖTI = CONFIG] 59.223 [/ PRIDĖTI] ar man ned S-video jungtis?

Taip tai veikia gerai, Aleksas, kairėje garso išėjimai = juoda teisę audio = raudona Composite video = geltona Aleksas

Alright aš dabar nusipirkau "scart adapterį, bet aš negaliu padaryti vaizdo greiferiniai darbo. Tai man [video = youtube; euUUf1jywwg] http://www.youtube.com/watch?v=euUUf1jywwg [/video] kištukai yra teisingai prijungti ir programinę įrangą taip pat įdiegta teisingai (thats, ką aš galvoju .. ) Taigi, kas gali būti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back