Išėjimo varža

A

ahmad_abdulghany

Guest
Kaip aš galiu gauti išraiška super rodomas cascode Opamp išėjimo varža? bet kokią pagalbą. Ačiū

Jūs turite klaidą savo nuotrauką, nes jūs pamiršote MOS šaltinio srovė. VG =- A * VX, Vs = vx => IDs =- gm (+1). Taigi I1 nėra dabartinių lovio ro. (I1 = Iro + IDS) Ši grandinė yra grįžtamasis ryšys, ir išėjimo varža taip pat gali būti lengvai eavaluated Blackman formulė. Loook Page 310 Razavi knyga Dizainas mpof analoginiai integriniai grandynai.

Rout išraiškos galima gauti, jei daro mažo signalo analizė. Intitutively mes galime gauti tokį patį rezultatą. Op-amp didėja NMOS Kontrolinė faktorius (+1), todėl naujų Kontrolinė GM (+1). Likusios struktūra (op-amp) cascode su Ro1 atsparumą kaip šaltinį degeneracija. Cascode struktūra Rout kaip gm1ro1ro2, tačiau čia pat išraiška bus GM (+1) ro1ro2. Kitas būdas žiūrėti tą patį Vx yra beveik pastovi nuolatinės srovės ir Vb bus išlaikyti tą pačią įtampą. Vx mazgas pakitimai nebus pakeisti dabartinę vertę Ro1 Rout yra didelės varžos vertės. Ačiū Bharat

galite perduoti knygą kaip analizuoti reiškia iš dviejų aspektų.

Manau Rout ≈ ro (labai geras įvertinimas) nes op-amp pelnas yra labai didelis, ir taškas X yra įtampos šaltinis su labai maža varža, jo varža ≈ puvinio / . Kita vertus, mes galime svarstyti tranzistorius P veikia kaip srovės šaltinio. lygiavertis atsparumo tranzistorius gali būti lygiagretus rezistorius RO Pagarbiai Davood.

[Quote = Davood Amerion] manau Rout ≈ ro (labai geras įvertinimas) nes op-amp pelnas yra labai didelis, ir taškas X yra labai maža įtampos šaltinio varža. Kita vertus, mes galime svarstyti tranzistorius P veikia kaip srovės šaltinio. lygiavertis atsparumo tranzistorius gali būti lygiagretus rezistorius RO Pagarbiai Davood. [/quote] Aš atsiprašau, bet jūsų manymu, yra klaidingas, aš ką tik paminėjo, kad paaiškinti. Išėjimo varža nėra lygi ro, bet kaip jau minėjau pirmiau paveikslėlyje. anyway, aš gali pasirodyti virš atžvilgiu (paveikslėlyje), tai gali būti tiesiog gavo, jei manote, kad aukščiau kitą su aukštojo gm ty GM MOSFET kaip naujas = (1 +) gm MOSFET. taigi Rout = GM x (....) kaip minėta pirmiau. Ir ačiū Davoood atsakymo Ahmad

atsiprašau! bet manau, kad mano mintis nėra klaidinga!

[Citata = ahmad_abdulghany] Kaip aš galiu gauti išraiška super cascode Opamp, išėjimo varža parodyta? bet kokią pagalbą. Ačiū [/citata] figūra terminalų parodyta op-amp gali būti sukeistos. Op-amp terminale turėtų būti prijungtas prie mazgas X užtikrinti, kad neigiamas grįžtamasis ryšys, kaip CS config. turės išversti galia suteikta įvesties. Visi komentarai? Ačiū Bharat

Jei terminalus ir gram + IVE kaitalioti op-amp įpratęs dirbti kaip stiprintuvas. Taigi grandinė cant pupose būti pasiektas. Greičiau ji galėtų pradėti dirbti kaip Šmito trigeris grandinės natūra. Prakash.

Jei + IVE ir terminalus-IVE kaitalioti op-amp įpratęs dirbti kaip stiprintuvas. Taigi grandinė cant pupose būti pasiektas. Greičiau ji galėtų pradėti dirbti kaip Šmito trigeris grandinės natūra.
Tai ne tiesa. Nėra inversijos nuo vartų iki šaltinį tranzistorius, todėl Opamp yra neigiamas grįžtamasis ryšys (kaip pageidaujama), ir didinant grandinės išėjimo varža.

Davood Amerion rašė:
manau Rout ≈ ro (labai geras įvertinimas) nes op-amp pelnas yra labai didelis, ir taškas, X yra įtampos šaltinio su labai maža varža, jo varža ≈ puvinio / . Kita vertus, mes galime svarstyti tranzistorius P veikia kaip srovės šaltinio. lygiavertis atsparumo tranzistorius gali būti lygiagretus rezistorius ro poit X negali būti consided netikrą ground.because X yra du filialas kryžiaus (viena Opamp, M) , todėl įtampa X gali būti pakeistas. Rout negali būti įvertintas kaip ro. liccAMS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back