HyperTerminal - Per daug pasirinkimo

A

atferrari

Guest
Vakar aš HyperTerminal abi puses bendrauti su 16F877. Būti sąžiningas, tai buvo laiminga, nes turėjau neturi aiškaus supratimo, kaip jį mano Win ME mašinos. Man buvo ne tik supainioti tiek daug tipo terminalų jis gali rungtyniauti, bet taip pat tiek daug protokolų Kermit, ir tt ir tt Aš googled tačiau informacija yra milžiniška. Bet paprastas konsultacijas dėl minimalių nustatymų siųsti ir gauti ASCII ir galiausiai dvejetainis? Papildoma, kvailas klausimas: tris COM prievadus savo kompiuteryje (1, 2 ir 4), su telefono modemo, kaip aš žinau iš anksto, jei 1 arba 2 bus išvesti per 9 smeigtukai jungties? Ar kokiu nors būdu, išskyrus patikrinti, žinoti, kad? Pagalba really appreciated.

Pabandykite, jei ši programinė įranga veikia ant Win ME .. http://www.rfinnovations.com.au/Uploads/Images/RFI-Interm~~HEAD=NNS% 20Rev1.1 (1). zip Jei tiesioginis ryšys neveikia, pabandykite nukopijuoti ir įklijuoti visą eilutę į adresų piktogramą .. Kitas patarimas yra pabandyti išvengti, COM1 naudojant kaip tai Windows nutylėjimą nuoseklųjį prievadą prietaisų, tokių kaip pelės, ir ji bus visada ieškome vieno, - KOM2 atrodo geresnis pasirinkimas .. Linkėjimai, IanP

Hola Ian, Ačiū, kad atsakote. Išbandžiau nuorodą, bet nėra laimės. Aš visada rodomi,, Google "puslapyje. Ar galėtumėte padėti vėl? Ačiū!

Čia yra nuoroda, dar kartą: Taip turi atrodyti lygiai taip pat kaip tai (be kabučių) "http://www.rfinnovations.com.au/Uploads/Images/RFI-Interm~~HEAD=NNS% 20Rev1.1 (1) pašto." Stenkitės perrašyti arba nukopijuokite ir praeityje į adresų lauką .. Pavarčiau nuorodą .. tai veikia .. Linkėjimai, IanP Pakeisti: (** = TT)

ją patikrinti: Pradėti "Hyper - pasirinkite uostą (1/3, 2/4) - pasirinkite bitai per sekundę, duomenų bitai, pariteto, sustabdyti bitų srauto kontrolę = nieko - Nekilnojamasis turtas - Nustatymas - pasirinkite" Autodetect ne emuliacija - ir tada šokti kaištis 2 ir 3 uosto matote bet kokius simbolius, kai jūs patenkate iš klaviatūros. lt 1 ir 3 turi tą patį adresą. naudoti tą pačią sąsają su jūsų laive (priklauso jūsų sąrankos uosto).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back