HW Įdiekite HSPICE 2004 arba HSPICE 2003 Ubuntu 7.10

M

midgariano

Guest
Aš mėginu įdiegti 2003 m. ir 2004 m. HSPICE Ubuntu 7.10, bet man tai neįmanoma. Prašome padėti man Sekminių šį. Thanks a lot.

Paprasčiausias būdas yra tiesiog Išpakuokite ". Tar.gz" failą, ir tada Išpakuokite "Taz" failus. Jūs gausite naudoti HSPICE - nors katalogo struktūra yra šiek tiek skiriasi, kad Rangovas synopsys_installer. Jei naudojate synopsys_installer, jums gali tekti pakeisti apvalkalo scenarijus montuotojas.

Pirmas ir reikia bibliotekų, teikiu u. Už HSPICE 2003: išplėsti suspaustą failą patekti į naują aplanką>> CD 2003,03 Pervardyti aplanką RH72>> mv RH72 Linux Pradėti installation script> CD bin>> / config Sutinku su licencijos sąlygomis ir toliau tada pasirinkti konfigūruoti HSPICE padaryti pirmos dalies Dabar sukurkite aplanką:>> mkdir / usr / local / flexlm>> mkdir / usr / local / flexlm / licencijos Kopijuoti licenciją>> CP license_Hspice.txt (arba kažką panašaus) / usr / local / flexlm / licencijos / license.dat Dabar sukurti vykdomąjį nuorodą>> ln-sf / u installed/2003.03/bin/hspice / usr / bin / HSPICE PRIIMTA, dabar galite patikrinti HSPICE su kai kuriais failą aplanke pavyzdžių: idėja:

Sutinku, ką pasakyti, bet kai i paleisti prieskonių, suteikia klaidą sakydamas licenciją ne. gali ir detaliau, ką daryti ir ką tiksliai turi būti katalogo struktūrą. Aš negaliu matyti jokių licencijos failą, taip pat ... Prašome padėti

Failo licencijos turi būti apibrėžti aplinkos kintamąjį, vadinamas LM_LICENSE_FILE, kuris turi būti nustatytas prieš paleisti prieskonių.

, kad tikriausiai licencijos failas turi būti kai kur ... bet aš negaliu matyti ... beje, kokia versija yra u naudojate ir kur u get it iš.

Sveiki, man reikia, įdiegti HSPICE Linux, bet aš negaliu rasti. Kur aš galiu jį atsisiųsti? Ačiū

Sveiki, aš ieškoti HSPICE linux versija. Kur galima rasti? Ačiū

malonu rašyti, tai braydon ir informacijos aš turiu ============ NE PARAŠAS LINK leidžiama, tai yra įspėjimas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back