Hv ir kada pabandyti padaryti šį IPS programuotojas?

E

ericmar

Guest
Hi guys,

Tiesiog įdomu, jei kas nors U bandė sukurti šiame IPS programuotojas prieš ar ne?Stengiuosi pastatas vieno ir tai nepadės visada veikia teisingai!

http://www.kitsrus.com/upuc.html # k128

Manau, kad tai yra geras programuotojas, nes jis yra greitas.Bent palyginti su įsigyjant elektronikos Warp13a!Tačiau paraišką pateikti užsakovas yra šiek tiek crappy.Bandau kartą šis pašalinant kai kurias nereikalingas varžai veiklai jis kaip ICSP.Dėl tam tikrų priežasčių, I couldnt get it ištrinti PIC18F452 mano pirma bandyti ir ji veikia mano antra PCB.Bet tada doesnt ilgai ir PIC16F628A, kad aš kaip pagrindinę IPS šį programuotojas yra rūšies medžiagos iki ir couldnt read / programos bet PIC anymore.It's weird, kad tai programuotojas vis dar galima aptikti taikymas.

Aš kai eksperimentuoti ir rasti tai, nes jam reikia tik VDD, MCLR, TX, RX, GND, OSC1 linija programuotojas būti detected!Įdomu, ar tiesa, kad PIC16F628A is gone to I cant read / programos bet PIC kartą ar kitų problemų grandine.Nes aš ne atsarginių IPS, kad aš HV bandyti dar kartą vėliau po pirkimo nauja PIC16F628A.Į sveikatą,
Erikas

Galiu programa šiuo programuotojas IPS bet aš HV problema ištrinant TIFF.Wat galėtų būti priežastis?

Na, aš ne naudoti šį konkretų programuotojas, bet aš negaliu įsivaizduoti Yra skirtumas aparatūros Išminčius nuo programavimo lustas į trynimas mikroschema.Visos valdymo signalais, taip pat būtų naudojamos abi operacijas.Jeigu man teko imtis spėti, kad būčiau programinės įrangos.Tai galėtų būti Buggy arba gal sugadintas įrenginys.Ar bandėte įdiegti programinę įrangą, siekiant patikrinti, ar tai keistai operacijos lieka?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back