HSPICE - rasti nuolydis

S

sapnak8

Guest
Hello I am VCO grandinė. Tai aš turiu dažnis įvairias kontrolės įtampos. Priemonė komandą padėti. už tai aš dabar i mt0 failą ty įvairias kontrolės įtampos, aš turiu kitą frequencis.now aš noriu rasti F vs V kreivės nuolydis HSPICE komandą padėti duomenų trumpalaikis analizė. reiškia, kad aš noriu išgauti differnce tarp dviejų Freq (f2-f1 / v2-v1) mano mt0 failą, tai mano prieskonių be netlist vc_vgeneric1 VDD GND DC VDD vc_vgeneric2 vctrl GND Ctrl programa. Param VDD = 1.8V. Lib "18um_model12" cmos_models. Tran 1n 100n nurašymas Ctrl '0 0,35 * VDD "'0 0,9 * VDD" '0 ,0001 * VDD MEAS TRAN TH1 KADA V (Vout) = '0 0,5 * VDD "Cross = 1. MEAS TRAN Th3 KADA V (Vout) = '0 0,5 * VDD 'CROSS = 3. priemonė dažnis Param = 1 / (th3-TH1) "sklypas pereina prieš (Vout). parinktį tikslūs. galimybė po. zondas. pabaigoje Pls help man aš noriu išgauti iš šio duomenų nuolydis

. keisti comman nėra šiuo atveju i skirtingus dažnius įvairias kontrolės įtampos. mt0 failą ni gali extreact su perl failo padėti, bet aš noriu rasti nuolydis taip pat mano. mt0 file.i nori žinoti, kad WHT pokyčių sholuld mano programos, kad galėčiau gauti nuolydį. mt0 failą. komandą, aš turėtų naudoti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back