J
jayanth.neo
Guest
Labas,
Aš stengiuosi imituoti sudėtinga grandinė hspice ir gaunu tokį klaidos ir versija 2006
m. ir iki:
** klaida ** atminties prašymą viršija šiuo metu turimą erdvę.
# Atmintyje, kuri buvo paskirta = 1098404 image
# Atmintis kitą atminties prašymo, kuris negali = 131 image
Prašome tęsti
1 žingsnis: Patikrinkite failo įvedimo galimų klaidų. TRAN
pareiškimą ar šaltinius kartojimo funkcijos.
Žingsnis 2: Jei kiti vartotojai ar užsakymai rodomi, palaukite, kol
jie nemokamai daugiau atminties.
Žingsnis 3: Ar jūsų sistemos valdytojas Padidinti apsikeitimo erdvę
šis cpu
***** Darbą nutrauktiAš stengiuosi imituoti temperatūros jutiklis dalis su eeprom ir I2C sąsajos logikos.Modeliavimo darbų bauda su 2.007,03 versija ir daugiau.Bet užtrunka 2,5 iki 3 valandų imituoti su milžinišką biblioteką failus ir dalį's Netlist.
Aš ekstrahuojamas su Netlist nuo Takt ir naudojamas perl scenarijų paversti CDL Netlist į hspice Netlist.
Dizaineris naudojami verilog elgesio modelio bandymo spektrą dėl to, kad dalis's sudėtingumą (todėl negaliu gauti daug paramos iš pamėklė bandymo stendu), bet aš turiu gauti hspice modelio darbo, nes aš jį naudoti yra IBIS priemonių kurti savo IBIS modelį.
Aš iš esmės norėtų sužinoti priežastis, dėl pavadinime klaida ir nori žinoti, jeigu yra bet koks sprendimas, kad.
Alternatyvas, taip pat laukiami, kaip gauti IBIS modelis padaryta ši dalis.
I cant post bet daugiau informacijos arba Netlist iš dalies dėl autorinių teisių klausimas, bet aš galiu nurodyti duomenų apie bendrovės interneto tinklalapyje.
http://www.standardics.nxp.com/products/i2c/datasheet/se97.pdfAčiū
Aš stengiuosi imituoti sudėtinga grandinė hspice ir gaunu tokį klaidos ir versija 2006
m. ir iki:
** klaida ** atminties prašymą viršija šiuo metu turimą erdvę.
# Atmintyje, kuri buvo paskirta = 1098404 image
# Atmintis kitą atminties prašymo, kuris negali = 131 image
Prašome tęsti
1 žingsnis: Patikrinkite failo įvedimo galimų klaidų. TRAN
pareiškimą ar šaltinius kartojimo funkcijos.
Žingsnis 2: Jei kiti vartotojai ar užsakymai rodomi, palaukite, kol
jie nemokamai daugiau atminties.
Žingsnis 3: Ar jūsų sistemos valdytojas Padidinti apsikeitimo erdvę
šis cpu
***** Darbą nutrauktiAš stengiuosi imituoti temperatūros jutiklis dalis su eeprom ir I2C sąsajos logikos.Modeliavimo darbų bauda su 2.007,03 versija ir daugiau.Bet užtrunka 2,5 iki 3 valandų imituoti su milžinišką biblioteką failus ir dalį's Netlist.
Aš ekstrahuojamas su Netlist nuo Takt ir naudojamas perl scenarijų paversti CDL Netlist į hspice Netlist.
Dizaineris naudojami verilog elgesio modelio bandymo spektrą dėl to, kad dalis's sudėtingumą (todėl negaliu gauti daug paramos iš pamėklė bandymo stendu), bet aš turiu gauti hspice modelio darbo, nes aš jį naudoti yra IBIS priemonių kurti savo IBIS modelį.
Aš iš esmės norėtų sužinoti priežastis, dėl pavadinime klaida ir nori žinoti, jeigu yra bet koks sprendimas, kad.
Alternatyvas, taip pat laukiami, kaip gauti IBIS modelis padaryta ši dalis.
I cant post bet daugiau informacijos arba Netlist iš dalies dėl autorinių teisių klausimas, bet aš galiu nurodyti duomenų apie bendrovės interneto tinklalapyje.
http://www.standardics.nxp.com/products/i2c/datasheet/se97.pdfAčiū