HP VEE Prietaisų skydelio vairuotojo plėtros??

C

CADDevil

Guest
Sveiki, kas nors žino, kur rasti tam tikrą informaciją apie prietaisų skydelio vairuotojo plėtros dokumentai Agilen (HP) Vee? Turiu BK 4070A Signalų generatorius, kuris gali būti visiškai kontroliuojama per RS-232 ir norėčiau būti galima jį naudoti iš VEE. Turiu visus dokumentus 4070A serijos komandas, bet aš nežinau kaip rašyti Vee vairuotojas. Ar yra kokių nors dokumentų apie VEE vairuotojo plėtros? Thx bet info daug CADDevil

Labas Kodėl norite writte skydelio vairuotojo, radau norėtumėte writte savo paraišką. "Tiesioginis I / O" yra vieta, kur jums reikia RS komandos. Raštu nurodo "skydo vairuotojo" yra skirtas patyrusiems vartotojams (pavyzdžiui, metro kūrėjai), kurie norėtų supaprastinti naudoti savo produktus. Standartinių ryšio paslaugų yra "tiesiogiai I / O" prietaisų valdytojas ar visos komandos coul rasti "Advanced I / O", bet jums "tiesioginis I / O" bus enought. Problema yra tame, kad jūs turite sukonfigūruoti priemonė prieš galite jį naudoti, bet kartais tai yra problema su RS232 (Baud, pariteto, Handshake bufor ir tt) nepamirškite naudoti tinkamą RS kabelį dėl KamW

Aš tik noriu turėti gražus sąsaja :) Galų gale, plokštės tvarkyklės yra parašyta kažkoks skriptų kalba, todėl ji neturėtų būti per sunku parašyti savo vairuotojo. Aš tiesiog reikia dokumentų apie skriptų kalba.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back