HITACHI universalus "flash programavimo

P

proton

Guest
Ar kas nors žino, kaip sukurti šią naudingą programavimo priemonė? thx protonų

Ar man reikia somekinda aparatūros tarp kompiuterio ir "Hitachi" programa? MAX232? eval lenta iš Hitachi? Aš išbandyti '3664 ir '2128 mikrokontrolerių artimiausiu metu ... secmig

HI Man atrodo, kad FDT reikia visuotinės Flash programuotojas lenta, kad, galbūt, tai tik MAX232 .... bet kažkas schemos arba galiausiai, jei jame yra PLD ar CPU firmware? thx protonų

Sveiki, schema gali būti rasti eval plokštės specifikacijų, bet darbais ji apie tai procesoriaus ir "Hitachi" buvo nenori suteikti man bin arba šešioliktainį programa selfbuilt lenta. Kai aš mačiau tik standartinė TTL lenta, bet aš negaliu prisiminti, kur ir net negalėjo rasti jį dar kartą .... Atsiprašome. Bet procesoriaus nėra nustatyti Anuliuoti ir būdą ir visi kiti smeigtukai pagal HITACHI programavimo vadovas. RS232 signalo lygio konverteris, manau gali būti stumiama per daugiau nei. Tikiuosi, kad tai padeda šiek tiek, BioToxiIc

Dabar čia nuorodą h ** p: / / w * w.hmse.com/products/evk/docs/evb3644_um.pdf 119 puslapyje ieškoti, ten turėtumėte rasti flash lenta BioToxiIc schematiškai

Naudoti FDT jums tik reikia kaip MAX232 lygio konverteris ir apropiate laidų prijungti prie UC. Kita galimybė yra naudoti universaliąsias Flash programavimo valdyba (UFPB) Evaluation Board (aš naudoju EVB2144F).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back