Hisense PSU inverteris lenta # rsag7.820.1459

L

lhanlhan45

Guest
Man reikia schema šioje diskusijų lentoje, sužlugdė ir Burm SMD dalys,, please help

pls. post modelis # ir pcb nuotrauka. WBR
Turite tą patį vieną, reikia pagalbos su juo! Modelių numeriai: rsag7.820.1459/ROH verf Hisense HLP-30A11 Įėjimas: AC100-240V Max3.5A 50/60Hz Išėjimo: 5VS/0.5A 5VM/1.5A 12V/1A HV Išėjimo: 1280VAC/9.5mA Pin: 150W (MAKS) ; menkutė: 120W (MAKS) Mano klausimai yra apšvietimo gauti netinkama įtampa, ir tik įsižiebti pusiaukelėje. Jeigu aš vieną iš aukštos įtampos linijų, CCFL įsižiebti paprastai pagrįsti, bet jei aš pagrįsti tiek prie to paties transformatoriaus ritės, apšvietimo ateis trumpai, tada visi bus išjungti. Jei aš trumpą tuo pačiu ritės aukštos įtampos linijų rinkinys, visas apšvietimas veiks tinkamai, GPS TV išsijungia pats išsijungia po kelių sekundžių. Manau, kad gali turėti įžeminimo klausimas ar "T803" transformatorius iš dalies susprogdintas. Nežinote, kaip aš remontuoti transformatorius jei taip, bet aš norėčiau pabandyti [attach = CONFIG] 75.408 [/ PRIDĖTI]

Hi Friend! Galite imtis iš kitos pusės valdybos nuotrauką. Aš turiu problemų su šiuo valdybos Coz kai paviršiaus montuojami dalys sudegino. Tai yra dalys, kurios man reikia nustatyti. R830, R831, R836 ir N801. Ačiū iš anksto! !

hi all turiu Hisense LCD su PSU inverterių lenta rsag7.820.1459/roh ver.f jų yra, SMD IC, S ir rezistorių Bernt PLEESE gali kas nors padėti Ačiū ir linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back