High Impedance priemonės

B

Bomba

Guest
Man reikia matuoti Impedance (tik reali dalis) tarp 1Mohm į 60MOhm, einančios per juos 1kHz sine banga, ir aš negaliu naudoti daugiau nei 20nA Psl.Dirbau jame jau seniai, aš išbandyti ir VCCS derinių daug sustent ši maža srovė.Bet šiandien vis dar turiu problemų suprasti ar nuspręsti geriausias būdas išspręsti šią problemą.
I need help; teorija, dokumentai, pasiūlymai, prašymai dėmesį, schemos ar konsultacijos yra sveikintinas.

Thanks in advance

Taip, bet turiu abejonių dėl jo įgyvendinimo daug.Žinau, kad priemonė pilnutinė varža yra didelė talpa komponentas, ir aš nesuprantu, kaip konfigūruoti priešais Impedance į tiltą, ir nustatyti smailių srovė.Kai aš pradėjau, aš perskaičiau taikymo pastaba Agilent technologija (nors Posted man elktroda forumas), ir aš nusprendžiau naudoti srovės šaltinis ir keturių punktų topologijos.
Bet dabar aš naudoju srovės šaltinis su paprasčiausiais OP, ir priemonė padaryti kilpą, nestabili (mano požiūriu), bet dirba gerai, su problema, kad aš negaliu nustatyta srovė, nuosėdos kaip 100nA signalo triukšmo santykis tampa prasta, o aukštos priemonė taškas yra labai jautrūs triukšmui.
Ar galite rašyti man nuorodą arba rekomenduoti man e-knyga apie naudojimąsi tiltu su elektrometro op.

Ačiū labai išpūstas

Aš neturiu jokių nuorodų.Vienas iš būdų sumažinti savo grandinė triukšmas naudoti žemų filtro gavimo sistemos dalis.

Jei sinchroniškai aptinkamas kartu su I ir Q kanalus, galite gauti realią ir veiksmingą komponentų jūsų mėginys.Po šių Aš ir Q detektoriai yra kur dėti siauras filtrus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back