High Current Analog Multiplexer / Switch

C

CMOS

Guest
Sveiki, aš esu projektavimas Digital IC testeriu, kurį aš esu ieškote High Current Analog Switch / Multiplekser tiekimo VCC ir GND kas 24-pin ZIF lizdas PIN kodą. I n mano protoypes aš CD4051 (Analog Mux.) Ir CD4066 (analoginės S / W), tačiau jiems nepavyko tiekti dabartinę kai reikia šiek tiek aukštą tiekiamos srovės kaip 74LS150 ICS. Abi šių mikroschemos max. 10mA tik dabartiniai pajėgumai. Aš nenoriu naudoti tranzistorių dėl vietos apribojimai. Ar kas nors pasiūlyti geras pigių, didelės srovės 08:01 / 16:01 Analog Multiplexer / Switch dabartiniai pajėgumai> 30mA turimo ar TSSOP paketai? Ar kitų pasiūlymų dėl šios problemos?

Galite naudoti aukštos PIN skaičius mikrovaldikliu ir prijungti mikrovaldiklį pin ZIF smeigtukai. Tada, programinė įranga, galima nustatyti maitinimo PIN kodą į Vcc, įžeminimo PIN žemės ir palikti poilsio tri nurodytu, kad jie netrukdytų. Atsakingiesiems gali tiekti 25mA jų kaiščių, jūs turbūt galėtų ruožas, kad 30 mA be žalos. Galbūt kitų mikrokontrolerių turėti aukštąjį tiekimo pajėgumus. Aš manau, kad jūs jau naudojate mikrovaldikliu, kad jums turėtų būti suteikta galimybė naudoti 40 pin UC ir apimti visus galimus lizdas PIN kodą ir UC padaryti visus bandymus. Jei nenaudojate mikrovaldikliu, tada jūs vis tiek turėtų naudoti tik viena platinti galios, nes aš nežinau, bet ne-UC IC, kad galėtų padaryti darbą. Arba eiti FPGA ...

[Quote = cdallacosta] Aš manau, kad jūs jau naudojate mikrovaldikliu, kad jums turėtų būti suteikta galimybė naudoti 40 pin UC ir apimti visus galimus lizdas PIN kodą ir UC padaryti visus bandymus. [/Quote] Taip, aš esu AT89S52 mikrovaldiklį. Bet jos uoste nėra tokia pat stipri, kaip IPS. [Quote = Artem] naudoti SMD tranzistorius matricos, vienas lustas su keletą tranzistorių. [/Quote] Ar galite nurodykite tokių masyvų skaičius? Žinau tik, kaip ULN2003 nuskendus tipo matricos. Ar yra kokių nors tie tiekimą per?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back