hidrofonų reikalingos pagalbos

K

kulachi

Guest
Labas visiems, aš esu priėmimo mokslinių tyrimų tikslas yra hidrofonų. Radau labai gerą ir mažai sąnaudų metodą, kad būtų. http://www.marinetech.org/rov_competition/Build_a_Hydrophone.pdf , tačiau vis dar keletą dalykų ARENT aišku, man. Aš naudoju kondensatoriaus mikrofonas arba pjezo elementas iš pjezo švilpukas. Kaip galiu patikrinti dažninė pjezo švilpukas ar aukštų dažnių garsiakalbių, iš kurių pjezo elementas bus priimtas?? Taip pat šiame pavyzdyje būstas plastikinės plėvelės filtrą užpildytas su augaliniu aliejumi. nėra plastikinių sąsaja vandens sumažėjimas duomenų perdavimo sparta garso signalą ir kaip aš galiu padidinti duomenų perdavimo spartą ??????? Any help būtų labai dėkingi Thanx iš anksto mano, Ali Abdur Rehman

Siųstuvo dažnio atsakas yra keitiklio rezonansinių funkcija. (Imtuvo juostos plotis bus platesnė) Energijos valdymas yra geras būdas įvertinti dažnio atsakas. Jūs galite padaryti su stūmoklio ir cilindro impulso. Rezultatas su plaktuku stūmoklio. Garso ir oro srauto greitis yra maždaug 300 m / s. Gero vandens (seklus) greitis yra 1200 m / s.

Thats būdu, jei aš padaryti, kad hidrofonų oji .... bet aš noriu patikrinti dažninė pjezo elementas patinka
37_1299529334.jpg
turiu spektro analizatoriai ir dažnio generatorius laboratorijoje galiu patikrinti dažnio atsakas nuo šių laboratorijų įranga? jei Yess i donnt žinoti tiek jungčių su pjezo elementas

Norint išmatuoti dažninė mikrofonas, jums reikia garsiakalbių ir nuoroda mikrofonas geros kokybės. Rodomas pjezo beeper diskas yra mažas juosta rele su stipriu atgarsį kHz. Aš negaliu įsivaizduoti, kad jis bus geras mikrofonas, net jei skystyje.

deja i dont turėti bet kokia nuoroda mikrofono sad: Ar galiu naudoti įprastas ausinių mikrofonas?? Taip pat minėjau apie singal generatorius ir osciloscope galiu naudoti juos rasti dažnio atsakas?

Norint nustatyti dažnio atsakas PZT jutiklis galite prijungti skaitmeninį osciloskopu į jutiklį terminalą. Įamžinkite signalo generuoja Breaking pieštukas švino ant daviklio. Pieštukas pertrauka yra artimas Dirac funkcija. Išmatuotų signalų FFT bus dažninė jutiklis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back