hi!

J

jackson23

Guest
Hi again .. tai mano paskutinio projektas mano mokyklos ... i padaryti generatorius 512 kHz, o jei ıcant tai dėl šį rytą (čia laikas 2: 25) i cant pass ir negaliu pereiti .. please help ...i 741 Opamp

Na, čia tikriausiai daug būdų tai daryti.

Vienas būdas yra naudoti vairo jo pateikti pelno ir atsiliepimą dažnį atrankinį signalą nuo išėjimo prie įėjimo.

Jei šios dvi sąlygos yra įvykdytos, ji Oscilēt:
1) reisas pelnas (pirmyn pelnas atsiliepimą nuostolis) yra didesnis už vienybę
2) reisas fazės poslinkio nori būti 0 laipsnių (arba 360 laipsnių, priklausomai nuo to, kaip jūs į jį).

Norėčiau įsteigti op amp už teigiamą voltgegain kažko panašaus 5.Aš pašarų atgal op amp išėjimo į op amp įvedimo.Grįžtamojo ryšio tinklo,
o paprastas mažas Klausimas generatorius, gali būti tiesiog serijos kondensatorius / induktoriaus poros.Jei pasirinksite vertybes kondensatorių ir indukcinių tinkamai serijos poros bus rezonuoti (turi nuline varža) esant 512 kHz ir yra didelis induktyvieji reaktyvios virš 512 kHz, o didelis capacitive reaktyvios žemiau 512 kHz.Kadangi atsiliepimus kelias dobrodziejstwa signalų 512 kHz prieš kitus dažnius, kad yra th dažnį, kad svyravimai būtų sukurti ne.

Jei esate fiziškai statybos šią generatorius, jums gali tekti naudoti resitor dalytuvas medis nustatyti sąnaudų DC įtampos kad išėjimo DC įtampa yra vidutinio nuotolio.Tai padės išlaikyti op amp nuo vėžės ne bėgiais kaip svyravimų pradžios.

Sėkmės!

http://www.ti.com/sc/docs/apps/msp/journal/aug2000/aug_07.pdf

jackson23 rašė:

Hi again .. tai mano paskutinio projektas mano mokyklos ... i padaryti generatorius 512 kHz, o jei ıcant tai dėl šį rytą (čia laikas 2: 25) i cant pass ir negaliu pereiti .. please help ...
i 741 Opamp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back