HFSS: važiuoti terminalas Vs varoma transporto rūšių

B

beetro78

Guest
Ar kas nors paaiškinti man labai paprasta ir aiški kaip kas tarp Mechaninės modal ir važiuoti TERMINALO tirpalas tipo HFSS skirtumas?

Kada turėčiau tai naudoti modal ir kai terminalas?

Prašome naudoti taip pat pavyzdžius.

Ačiū!

Kaip paaiškinta Pagalba:
važiuoti terminalas priima sprendimus pagal įtampos ir srovės
kol
varoma transporto rūšių naudojimo galiaParašytas po 19 minutes:Konkrečiai kalbant, Valdyti rūšių: S matrica yra sprendžiami pagal įgaliojimus; Skatinami Terminal:
S matrica išspręsta remiantis įtampos ir srovės

Prašome nurodyti savo paraiškas?!Aš matau abi transporto rūšių ir galinių tirpalui pleistras antena paraiškų!
jis šių tirpalas turi skirtingą rezultatą vieną modeliavimas?

Sorry I don't get the point.

Ar kas nors kad kai kurie pavyzdžiai rodo, kai DT yra tinkamas, atsižvelgiant į DM ir viceversa?

Būsiu dėkingas.

Iki

i dont know lygiai tiek paraiškų, bet kaip vienam mano mažai patirties jie abu duoti tuos pačius rezultatus,

kai UR naudojant bendraašius pašarų (SER sužadinimo) naudojimas skatina terminalo ir kada gimęs, naudojant kitų rūšių dauginamosios kaip TE / TM arba kvazi TEM u turi važiuoti transporto rūšių naudojimą, nes gali būti tikimybė didesnė būdas sužadinimo ir kad duos ir teisingi rezultatai .

Skatinami rūšių yra OK taikomas visoms paraiškoms

akedar rašė:

kai UR naudojant bendraašius pašarų (SER sužadinimo) naudojimas skatina terminalo ir kada gimęs, naudojant kitų rūšių dauginamosios kaip TE / TM arba kvazi TEM u turi važiuoti transporto rūšių naudojimą, nes gali būti tikimybė didesnė būdas sužadinimo ir kad duos ir teisingi rezultatai .Skatinami rūšių yra OK taikomas visoms paraiškoms

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back