HFSS sienos

S

skwok

Guest
Aš projektavimas Požeminis antena.

Dėl radiacijos lange nustatyti tik viršutinis paviršius kaip radiacijos paviršiaus.Ar tai reiškia, aš tik pamatyti srityje spinduliuojančiojo iš viršutinio paviršiaus?Visos srityje nuo kitų 5 pusės langelyje bus pateikta požeminė?

Please help.

Kudo

Taip, aš assigs visas ribas.

Dėl radiacijos, aš tik pasirinkti viršų paviršiaus radiacijos laukelyje.Aš tik suinteresuotoms srityje spinduliuotės virš žemės,
o ne po žeme.Ar teisingai?

Ačiū.

Pagal nutylėjimą, jei nesate priskirti krašto HFSS taps puikia E krašto.Tai reiškia, kad jūsų antena bus modeliuojama kaip jei ji buvo pateikta viduje metalinis langelyje atidarymo viršuje.Galite sukurti savo aplinkinių dieletric imituoti tuo, kad bus padengti pusių jūsų antena.Žinoma, jums bus ribotas dėl dydžio šio supantys medžiaga, atsižvelgiant į perdirbimo kompiuterio.Pabaigoje plokštumų šio dieletric galite vieta puiki E krašto arba perfecctly iasis sluoksnis arba kažkas tarp priklausomai nuo to, kiek norite modelis dirvožemyje.

YoungEng:

Dėkojame už pagalbą.

Aš turėjau mano antenos viduje stačiakampio langelyje dirvožemio su konkrečių dielectic medžiagos imituoja įvairių dirvožemio būklę.

Tada aš oro langelyje aplinkinių šiame dirvožemio laukelyje.Vėlgi, aš priskiriamas oro langelyje viršų paviršiaus spinduliuotės ribos ir paliko visus kitus 5 pusių pagal nutylėjimą.

Ar reiškia, kad šalys yra idealus E krašto?Ką reiškia "visiškai suderintos sluoksnio?Parašytas po 1 valandos 22 minutės:YoungEng:

Ar teisingai naudoti "sienų, Priskirti, sluoksnio varža" ir medžiagų nustatymo nustatyti iasis sluoksnis?

Ačiū.

taip ji bus puiki E, galite peržiūrėti savo krašto sąlygomis prieš imituojant naudojant sienos sprendimų komanda pagal HFSS tab.A puikiai suderintos sluoksnį tiesiog reiškia, kad laukai bus absorbuojamas.Tai priklauso, jei norite, kad laukai turi būti atspindėta į jūsų antena arba tiesiog jų absorbuojamas.Būtų paprasčiau atlikti antrą spindulių sienos sugeria srityse ir tiesiog žiūrėti į spinduliavimo dėsningumo pirminio spinduliuotės sienos viršuje esantį laukelį.

YoungEng:

Thank you so much for your help.

Ar galėtumėte paaiškinti, kaip atlikti šį testą sąlygomis?

1) Puikiai suderinta sluoksnį, kuris sugeria visą srityje

2) krašto, kuriame atsispindi visos srityje

Ar yra kokių nors gerų doucmentation kad paaiškina sienos nustatymo?Aš perskaičiau HFSS vadovą prieš, bet aš nepamenu daug išsamų paaiškinimą apie nustatant ribas.

Ar žinote kokių nors gerų 3rd Party knygos dėl HFSS?

Vėlgi, ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back