HFSS riba, bangų uosto sąlygas antena su pašarų

H

Heikoo

Guest
Hello everybody, Aš su pašarų linijos, kur aš, kaip sužadinimo bangos uosto antena. Yra dvi galimybės oro lauke. Galite sukurti bangų uoste toje pačioje plokštumoje kaip radiacijos lauką ar lauke yra λ / 4 toli nuo pašarų linija, kai bangų uostas yra pradžioje. Taigi, kas yra modeliavimo taisyklės?

Heikoo, jei ir įkelkite failą galėčiau geriau suprasti UR problema ir galiu pabandyti ją išspręsti. I

Gerai, 1 galimybė: bangų uostas yra viduje airbox. Modeliavimo taisyklė padaryti labai plonas PKA plytų ir priskirti uosto PKA plytų veido neliesti antenos (atrodo, turi būti šeriami CPW, ar ne?). PKA yra "ne spręsti viduje" medžiaga HFSS. Waveports turi būti įdedamas tarp "ne išspręsti viduje" (be akių) ir išspręsti viduje medžiagos (kurių dydis - kaip dielektrikas, ir tt). Šis sprendimas yra paprastai naudojamas, kai yra specialus poreikis naudoti waveports kaip vadinamasis "vidaus uostai"; 2 galimybė: parengti stačiakampio formos lapo neliesti airbox ir priskirti waveport. Tai labiausiai paplitęs būdas naudoti waveport, paprasčiau galima daryti. Aš manau, kad tai geriau kostiumai gimęs poreikius, iš tikrųjų nereikia waveport viduje airbox UR atveju. Bet kuriuo atveju, šių dviejų situacijų yra lygiaverčiai. I

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back