HFSS Redaguoti šaltiniai

K

kevinj

Guest
Aš antena, kad aš netikras.Redaguoti šaltinius ir radau, kad rezultatai būtų tikslūs tik tam etapui pasirinkimą.Mano antena yra simetriškas, todėl rezultatai turėtų būti simetriškai daugelio etapu pasirinkti kai editting šaltinių.Ar kas nors turėjo panašių problemų ar žinote, kaip ištaisyti šią klaidą?Ačiū.

Ya man gimęs teisė.Šios problemos U turi padidinti ne tirpalo konfigūracijos ar ne plentvoliu.kad gali būti nuo 15 iki 20.it reikės daug laiko ir didelės atminties ...
U teks palaukti kaip per yr procesoriaus greičio ir atminties talpa.
Antra DNT gauti 2d sprendimus, kad polinių 3d sklypai ... ir bus tikrai gauti visi yr norimą figūros.

pabandykite jį.

Dėl
ali

keista, atsakymą "RF inžinierius"!
Gerbiami kevinj, jūs naudojate registruota versija arba krekingo vienas?
redaguoti šaltinių vėlesnio perdirbimo veiksmų ir ji nieko bendro su sprendimo konfigūracijos ar ne plentvoliu.Jei konstrukcija buvo analizuojami teisingai, viskas turėtų būti nuspėjamas.
Girdėjau, kad krekingo HFSS turi tokių problemų.

Ar bandėte naudoti "master / slave" krašto sąlyga?.Aš žinau, tai ne klausimas, Jūs prašėte, tačiau gali būti dar vienas analizė galimybe matrica.Parašytas po 32 minučių:kevinj, Aš ką tik bandė su dviem elementas antenos.Aš taisyti šaltinis ir mano rezultatai yra teisingi.Aš naudoju V.11 iš HFSS.Nemanau, kad jūsų uosto apibrėžimas iš tikrųjų yra svarbūs, tačiau tik tuo atveju, jei domina, aš naudoju bangų uosto važiuoti terminalą.

Rytų, jums gali būti teisūs.Turiu ir krekingo ir pilna versija.Aš mėginu apie pilna versija vėliau.Jei tu teisus tada jums padėjo.Lol.nesvarbu, I'll post versija rezultatas krekingo vs sukakus editting šaltinių.Ačiū.

Sveiki.Sužinojau, ką problema buvo.I made a mistake, kai aš sukūriau Susitelkusius elementas.Aš sukūriau keletą elementų, vadovavimas iš viršaus sluoksnį dugno sudarytų sluoksnį ir kai kurių iš apačios sluoksnis į viršų.Taigi jie iš etapo iki 180 laipsnių.HFSS 10 pasakys tai, kai jūs redaguoti savo šaltinių.Versija 9,2 nėra.Tikimės, kad tai padės kam nors ateityje.Radau ne versija skirtumas nuo visiško vs krekingo.Be to, aš atlieka didžiąją modeliavimas naudojant 12 leidimai (manau, kad pagal nutylėjimą).Dėkojame už jūsų laiką.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back