HFSS: poveikis Radiacinės riba Bangolaidis SLOT ANTENA

S

Saras

Guest
Hi everyone!

Aš rimtų problemų su bangolaidžio lizdas antena modeliavimas.
Jis turi vieną lizdą dėl bangolaidžio Broadwall ir dažnis 10GHz.jis turi vieną uostą, esančios λ / 2 lizdo, ir yra nutraukiama pagal trumpo jungimo metu 3 * λ / 4 iš lizdo.
Aš mėginu surasti rezonansinius ilgis už fiksuotą kompensuoti pagal parametro šiukšlės ilgio, jei norite gauti 0 laipsnį už įėjimas mattrix kampas lizdo.

paprastai, kaip parašyta ansoft hfss 9,1 padėti dokumentų, į krašto λ / 4 iš lizdo reikėtų daryti.Bet įėjimas kampas, kurį aš labai jautrios, labai skiriasi keičiantis sienos.

I've used kai sėklos sulieti į lizdą ir sienos, bet tai nepadeda daug.

Kaip galėčiau gauti patikimus atsakyti?

Plzzz ... help me!

Thanks in advance

Sara

Labas,
Ką ketinate naudoti PDL vietoj radation pr.

PDL yra mažiau jautrūs kritimo kampą ir leidžia apskaičiuoti
antena Parametras

Hope this help

Regbis

Manau, kad problema yra ne radiacijos ribos.Kažkas negerai iš kitos pusės savo nustatymus.

Siena danga λ / 4 iš lizdo atrodo per mažas, reikia nustatyti vieną λ bent.Nr HFSS problemų gauti jus visus parametrus norim.

Labas

su λ bounadry, ji priimsime metus išspręsti problemą ir jis bus per daug atminties, ir meshs negaus kaip stora kaip jis turi.

2003 Ansoft Global seminarus, ten buvo apie kuriančio lizdo dizainas kreivė broadwall perkeltų lizdas dizaino skyriuje.Kreivė rodo rezonansinis ilgio bangų laidininkas lizdas vs kompensuoti atstumas.Riba buvo nurodyta kaip λ / 4.Jis padarė šiukšlės už stacionarius oro lauke ir bangolaidžio struktūrą, tik laiko tarpsnių's kompensuoti ir ilgio pokytis.su nedaug pasikeitė oras lauke, viskas pasikeis.
Aš kreipėsi į seminarą writter, ir jis pasakė tai, su ne daugiau paaiškinimų ar atsakymas į mano laišką:
"Jūs teisus, kad Jūs nustatėte 1 / 4 lambda spindulių lange. Bet tu ne
man kiti parametrai, kai išspręsti: Delta S, skaičių patenka, ir tt
Aš kai jūsų atveju (bangų laidininkas lizdas antena) komentarai:
1.padaryti sėklos akių radiacinės krašto ir lizdo.Dėl radiacijos
sienos, numatytasis akių yra 1 / 3 lambda HFSS V9.Įsitikinkite, 1 / 6 arba 1 / 8
Lambda sėti akių (jūsų atveju, 10GHz, 4mm arba 5mm yra OK).Dėl lizdas
You'd better sudaro apie 1 / 10 slot ilgis sėja.
2.sukurti "virtualus objektas" aplink lizdą, kad akių geresnis (ne taip
ilgas ir plonas tinkleliai)Ką apie pmls?Ar atsakymus PMLs tikrai teisingas?ir kaip aš turėčiau rinktis tai nustatymus?

Ačiū
Sara

Labas

Į vieną lizdą, jis bus ne per daug laiko ir atminties jei nustatyta λ bounadry.PDL yra geras modelis apskaičiavimas.Jei norite tik S parametrams, ABC yra pakankamai tikslus.Modifikacija "virtualus objektas" aplink lizdas yra kompromisas būdu.

ačiū!
XuQing

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back