HFSS: paskirstytojo skaičiavimo

B

beetro78

Guest
Ar kas nors turi patirties kuriant paskirstytos skaičiavimo su HFSS?

Jei yra, ar jis / ji žino, kur galiu rasti pagalbos apie DCOM konfigūracija?

Susipažinkite ar jau sukonfigūruotas failą, kurį galiu Exame suprasti nustatymus?

Ačiū!

Kokią versiją operacinę sistemą Jūs naudojate?Ieškoti DCOM žinyno failas, ji pateikia instrukcijas, kaip config jūsų DCOM nustatymas.

Win XP 32 bit T OS.Aš foud DCOM komponento ir bandžiau ją sukonfigūruoti, tačiau ji DIOT darbą.Ar galite duoti man apie tai, kaip konfigūruoti kliento ir serverio pavyzdžiai.Ar man reikia pačios sąskaitos turi būti apibrėžtos remiantis kliento-serverio puses get it working?Ar man reikia specialios rigths apie serverio arba kliento pusėje?

Please help me.

Ačiū

Pirma turite įkelti HFSS abi mašinos.Vartotojo vardą ir slaptažodį administratorius privelage turi būti ant serverio ir kliento mašina pati.Tai padės abiems mašina bendrauti tarpusavyje.Čia yra svarbus žingsnis, į jūsų kliento kompiuteryje rasti ansoft įdiegta kataloge.Pagal nutylėjimą turėtų būti C: \ Program Files \ Ansoft.Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite aplanką Ansoft ir leidžia dalintis.Pasirinkite "Share this folder", palikti jį pasidalyti vardas nutylėjimą.Dabar paspauskite ant permissions tab.Kitas langas turi pop-up.Spustelėkite skirtuką Pridėti kitas langas turi pop-up.Jei jūsų darbo dėl serverio kompiuteryje, turėtumėte slinkite žemyn ir ieškoti savo kliento mašina vartotojas.Jei jūsų darbo dėl kliento mašina, slinkite žemyn ir ieškokite savo serverio vartotoją.Kai jums surasti vartotojas spustelėkite Pridėti.Dabar reikėtų grįžti į ankstesnį iššokančių langų.Serverio arba kliento vartotojui turėtų būti įtraukti į "Bendras leidimai" Windows ".Pagal leidimus, pažymėkite langelį "Full Control Change ir skaityti" langelyje.Spustelėkite Gerai, jums reikia grįžti į pradinį Iššokantis langas.Ant viršaus, ten turėtų būti 3 variantas kortelėje, General, dalintis, kurį shoulb m. ir saugumas.Dabar pasirinkite skirtuką Sauga.Dabar tokios pačios, kaip nurodyta pirmiau žingsnis.Pridėti vartotoją į serverio ir kliento kompiuteryje.Leisti "Full Control", kad vartotojas jūsų serverio ir kliento kompiuteryje.Spustelėkite Gerai, kad visuose languose, kol gausite atgal originalią Windows Explorer.Dabar atlikite DCOM instrukcijos ir reboot.Tai labai svarbu kai jūs keičiate savo DCOM nustatymas.Sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back