HFSS modeliavimas yra klaida?

K

kuanfu

Guest
Sveiki, Visi Po galiu naudoti HFSS imituoti laikotarpį, kad būtų galima turėti po blogo naujienas. Visų naujienų paminėjo galbūt yra laisvos vietos standžiajame diske yra nepakankama. Bet aš turiu apžiūrėti vietos kietajame diske esu labai pakanka. Gegužės prašome turėti atitinka šio klausimo vyresniųjų man pasakyti priežasties? Ačiū.

[Quote = kuanfu] Sveiki, Visi Po galiu naudoti HFSS imituoti laikotarpį, kad būtų galima turėti po blogo naujienas. Visų naujienų paminėjo galbūt yra laisvos vietos standžiajame diske yra nepakankama. Bet aš turiu apžiūrėti vietos kietajame diske esu labai pakanka. Gegužės prašome turėti atitinka šio klausimo vyresniųjų man pasakyti priežasties? Ačiū. [/Quote] Labas, tai gali būti kai kurių dalykų. 1. Gegužės mane jūs handly apibrėžti labai mažų akių dydį. 2. Jūsų modelį sudaro per daug mažas komplekso elementas ar modeliai yra didesni nei 1000 bangos ilgis ... 3. Jūsų modelis susideda unfinded susidūrimo

Sveiki visi, Ar kas nors žino kur galima gauti HFSS programinę įrangą? Ačiū

Tai gali būti jūsų akių dydis yra labai mažas ir Hfss reikia labai didelių vietos jūsų diske, kad imituoti. kai imituojamas pamatyti savo laisvos vietos tame diske. būti sėkminga

Taip, aš atsižvelgdamas problema per daug ir visi laisvos vietos mano diskas yra vartoti, kai imituoti daugiau numerių adaptuotųjų praeina. Sužinojau, kad vietos kietajame diske (iki koncertai dydis), kad naudoja HFSS nesugeba atkurti ir dabar įspėjimo pranešimą "mažai vietos diske" visada rodomas, kai aš pradedu savo PC. Bet kas gali siūlyti keletas būdų, kaip sugrįžti vietos kietajame diske?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back