HFSS modeliavimas eilę?

W

winglj

Guest
Sveiki visi, Turiu klausimą apie HFSS v9 modeliavimas eilę.Ar galima prašyti HFSS imituoti kelių projektams po vieną?

Aš mėginu atidaryti keletą HFSS projektus tada spustelėkite "analizuoti" į kiekvieną projektuose.Tačiau atrodo, kad HFSS ar modeliuoja visas projektų analizę tuo pačiu metu.Taigi, mano klausimas yra, kaip leisti HFSS imituoti vieno projekto metu kiekvieną kartą, tada imituoja kitą po ankstesnio vieno visiškai?

Ačiū

Sveiki, pir0texnik.Kaip tai daryti HFSS V10?Gal aš galiu pabandyti tą patį metodą V9 ....Ačiū

labas

Į HFSS 10; ir atviras visiems projektams ir nori imituoti.pasirinkti vieną projektą ir spustelėkite analizuoti jis pradės imituoti, kad projekto.Po to ir pasirinkite antrą projektą ir paspauskite analizuoti, pakartokite tas pats visiems projektams.meniu iš įrankių: atidarymas "rodo eilę modeliavimas" ir mato, kad tik
1. imitavimui pradėjo visi kiti yra laukimo režimu.

winglj rašė:

Sveiki, pir0texnik.
Kaip tai daryti HFSS V10?
Gal aš galiu pabandyti tą patį metodą V9 ....
Ačiū

LabasAš bandė HFSS 10.U have tikrinama atidarant eilę modeliavimas lango įrankių meniu.S rodo, kad pirmasis yra imituojama ir visi kiti laukia

Sveiki, aš pagaliau nustatyta, kad HFSS v9, neįmanoma eilėse modeliavimo HFSS aplinkos kaip V10 ....Bet atrodo, ji gali naudoti partijos komandą DOS?Ar kas nors bandė, kad prieš?Ačiū

parengti kitą partiją failą (run_hfss.bat) ir paleisti jį.Keisti Kelio į HFSS & ur projektus, kaip ir reikia.

start / wait / žemas C: \ Ansoft \ HFSS9 \ hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname1.hfss"
start / wait / žemas C: \ Ansoft \ HFSS9 \ hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname2.hfss"

Hi, everyone, I vykdyti partijos bylą, bet jis tiesiog atidaryti projektą ir daryti nieko daugiau.Ar Pls tell me what's wrong with it?

Tik ši eilutė partijos byla turėtų būti pakankamas, jei hfss.exe yra PATH.
hfss turėtų atverti kiekvieno projekto, analizuos ir uždaryti paeiliui.Patikrinti komandų eilutės į hfss padėti.yra keletas jų.

hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname1.hfss
hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname2.hfss

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back