HFSS lenkų / nulio arba dalinis frakcija plėtra

Y

youngguns21

Guest
Sveiki visi, Ar kas nors žino būdą sklypas poliai ir nuliai? Bandau sukurti 3d (jei įmanoma) žemėlapis filtrai polius / nuliais, tačiau esu gana daug nuostolinga. Žinau, kad už dalinis frakcija plėtra eksporto, tačiau aš nežinau, kaip naudoti, kad Matlab ir mano MATLAB neturi signalo apdorojimo priemonių rinkinio (ar kitų priemonių rinkinys)

MATLAB gali lengvai sklypas 3dimentional grafinį vaizdą. Siūlyčiau naudoti "fnplt" už šį dalyką

Fnplt galėtų dirbti, darant prielaidą, aš galiu suprasti,. M failą, HFSS gamina, jei aš naudosiu "Eksporto dalinis frakcija", bet aš neturiu Įrankių man prieinami. Nr kreivės Įrankiai == nėra fnplt

kodėl ketinate naudoti rinkinį? jei parametrų analizė jūsų projektą (įskaitant polių / nulis), galite sklypas jų, jei norite i pridėti pavyzdys kodas .....

Tikiuosi, kad šis kodas padėti u [PRIDĖTI] 55735 [/ PRIDĖTI]

Aš paėmė greitai pažvelgti į kodą ir pamatysite, kad jūs taip pat naudoti fnplt kartu su csaps. Abi šios funkcijos nėra man, bet ačiū. Gebu suprasti, ką turite padaryti, bet jūs galite trumpai aprašyti, kaip jūs savo duomenis? Kokia yra jūsų y [-40:20], x [60:10:120]? Ir kaip jums YH coefficiants?

kodėl fnplt ir csaps nėra už jus? šie duomenys yra HFSS produkcija, grafikas yra šiek tiek nelygus. Jei ketinate sklype nuotrauką sklandžiai turite padidinti duomenų rezultatą. x ir Y būtų buvę antenos parametro (mano darbas).

Fnplt ir csaps yra kreivės toolbox "programą. I dont turėti, kad. Aš vis dar nežinau, kaip sugalvojote savo duomenis. Aš atidariau HFSS matricos duomenų ir naudoti Eksporto Lygiaverčiai apygardos> dalinis frakcija irimui, MATLAB ir tai, ką aš turiu.

galbūt fnplot yra toolbx bet aš niekada nenaudokite taisyklėse, toolox. u gali rašyti m-failą atsižvelgiant secena attachement i didnt pamatyti sklypas komandą, kurį ką tik surinkti duomenis siūlau ir gali vaizdas nekilnojamojo dalis yra X ir įsivaizduojamas dalis yra Y, tada sklypo juos tam tikru dažnumu Versu dydžio

galbūt fnplt yra toolbx bet aš niekada naudoti jį toobox. u gali rašyti m-failą atsižvelgiant secena attachement i didnt pamatyti sklypas komandą, kurį ką tik surinkti duomenis siūlau ir gali vaizdas nekilnojamojo dalis yra X ir įsivaizduojamas dalis yra Y, tada sklypo juos tam tikru dažnumu Versu dydžio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back