HFSS: klausimas apie antena rezonuoja ir S11 e Z11 rezultatai

I

ifelix

Guest
Sveiki, Aš naudoju HFSS ... pirma visų klausimų. Jei aš mikrojuostelinių antena šeriami ir aš noriu naudoti Susitelkusius uosto viduje tarp juostelės ir to, kas uosto dimensiją modelis? Jei aš naudoju waveport modelio krašto aš žinau, aš imtis matmenys apytiksliai. 4h x 5W, bet jei aš naudoju Susitelkusius uosto viduje galiu priimti dimensiją tik AxP? Tad tiesiog didelis juostos plotis ir kaip pagrindo aukštis? Pakeitus temą, aš imituoti F-antena rezonuoja šalia 2,4 GHz ir aš įdėti Susitelkusius uosto tarp pašarų taško ir žemės. Tada aš matuojamas S11 ir Z11. Tikėjausi, kad turėtų būti lygiavertis dažnis atitinka mažiausiai S11 (rezonanso vieta) kai įsivaizduojama, Z11 dalis eina į nulinę padėtį. Vietoj S11 minimalus dažnis yra 2,485 GHz, o dažnio, kur Im (Z11) eina iki nulio, yra maždaug. 2,50 GHz. Kas negerai? Ar simuliatorius problema, ar aš klaidą galvoja apie dviejų priemonių lygiavertiškumo? Be to radau šią problemą kai kurios kitos kartų su kitais modeliais ... Ačiū iš ADV kam man padėti! Iki pasimatymo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back