HFSS - jaudinantis aukštesnės eilės rūšių, bangolaidžio

B

Bouk Teef

Guest
Sveiki visi, Tai vienas man pakišo koją!:: Aš tiesiog norėčiau sužadinti TE20 veikseną per X-band bangolaidžio naudojant waveports. Aš žaisti apie su integracijos linijos, bet negali gauti bet kurioje srityje modelį, išskyrus fundemental TE10 režimu, propaguoti. Savaime suprantama, bet aš esu jaudinantis ir virš TE20 režimas Apipjaustymas bangolaidžio. Taip pat, kaip eiti apie įdomias aukštesnės eilės TM režimu, o ne TE režimas. Vėlgi, aš žaisti apie su uostų, bet aš esu prarastas :!::!: Labai ačiū, kad radote laiko atsakyti. Tai susiję Keith

Hi! Jums reikės nurodyti daugiau skaičių bangolaidžio uosto rūšių arba naudoti tinkamą ribą (simetrija) sąlygas, - tobula O kombinacija ir puikus El

[Quote = navuho] Labas! Jums reikia nustatyti daugiau rūšių bangolaidžio uosto arba naudoti tinkamą ribą (simetrija) sąlygas - tobulas O derinys ir tobula E [/quote] Ačiū už atsakymą. Aš jau bandė, bet be sėkmės. Aš esu akivaizdžiai daro kažką negerai kažkur! Ar galėtumėte išsamiau? dėl Keith

, kai u iki waveport, u turi pasirinkti režimai, kai numatytoji reikšmė yra 1, skaičius. Po modeliavimas baigtas, galite patikrinti susijaudinęs režimas srityje tiekiant jį iš uosto laukas Rodyti. Tada eikite Lauko perdangas -> Redaguoti Šaltinis, jūs galite pasirinkti, kuris režimas jūs norite sužadinti, ir jūs galite priskirti ir amplitudės ir fazės susijaudinęs režimas. Linkėjimai,

turiu ta pačia problema, jei ir išspręsti tai plz pasakykite man

[Quote = Bouk Teef] Sveiki visi, Tai vienas man pakišo koją!:: Aš tiesiog norėčiau sužadinti TE20 per X-band režimu bangolaidžio naudojant waveports. Aš žaisti apie su integracijos linijos, bet negali gauti bet kurioje srityje modelį, išskyrus fundemental TE10 režimu, propaguoti. Savaime suprantama, bet aš esu jaudinantis ir virš TE20 režimas Apipjaustymas bangolaidžio. Taip pat, kaip eiti apie įdomias aukštesnės eilės TM režimu, o ne TE režimas. Vėlgi, aš žaisti apie su uostų, bet aš esu prarastas :!::!: Labai ačiū, kad radote laiko atsakyti. Mano, kad Keith [/quote] Jūs turite eiti į pakankamai aukštas dažnis pasiekia atjungimo Freq pagal waveport dydis: FC (TE20) = c / (√ εr) kai waveport plotis. Todėl jūs turite daugiau nei FC (f> FC). Be to, jūs turite padidinti režimo nustatymus. Leiskite man žinoti, jei ji veikia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back