HFSS integracijos linija abejonių

P

ptshao

Guest
[Size = 6] [/size] Sveiki, bičiuliai: Happy New Year! Aš turiu kai kurių integracijos linija užduotį painiavos į bangų uosto. Prašome peržiūrėti pridėtą failą. Failui 1, norėčiau gauti uosto varža sulankstyti Dipolio antenos, padedančią bangos uostas, kuris gali padėti išspręsti banginės varžos pasirinkimas. Mano tikslas yra išspręsti uosto varža esant 2.45GHz, todėl aš bandė išspręsti uosto tik setup. Kai aš prijungti two midpoints dviejų ginklų, nes integracija linijos parametrus, uosto varža skyrėsi daug, tarkim, maždaug nuo 187 omų apie 208 omų, palyginti su be assignating integracijos liniją. Problemos yra 1, turėčiau priskirti integracijos linija banga uosto? 2, Koks integracijos linija yra teisinga šiuo atveju? Failui 2, aš neturiu apie sužadinimo užduotį tis pasitikėjimą. Aš matuojamas šio plokščių stripline (KPT), kad apie 24 omų (nesvarbu, iš TDR arba VNA matavimas) varža, bet dabar iš šio modeliavimo atrodo apie 85,5 Ohm. Taigi, Nr.1, kas yra negerai su tuo? 2, Ar nustatant teisingas? Ačiū už sugaištą laiką!

Jūsų spausdinamas antenos, aš norėčiau pakeisti keletą dalykų. Pirma, jums reikia daugiau vietos tarp antenos pabaigos ir bet radiacija arba PDL ribos tipą. Antra, aš labai rekomenduoju per radiacijos PDL, bet tai yra jūsų kvietimą. Trečia, norėčiau pridurti storio metalo, tada atkreipti integracijos linija tik tarp dviejų kraštų metalo storis (ne iš centro į centrą, kaip tu dabar). Gal tai jau buvo stora, aš ne padidinti labai toli. Jūsų Antroji problema, dar kartą, parengti integracijos linija tarp dviejų metalų, o ne iš centro į centrą. Tai turėtų padėti gana didelis. Sėkmės! [Size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 19 minučių: [/color] [/size] Aš tiesiog sim'd savo antrąjį struktūrą, ir atrodo, kad jis yra ~ 85 omų. Ar jūs tikri, kad esate sim'ing tą pačią struktūrą, kad jūs matuojamas? Atrodo, kad daugiau dviejų kartu linijas, ar lizdas režimas vietoj plokščių struktūrą. Bet gal aš ne žiūri į jį teisingai.

Sveiki, bičiuliai: turiu išspręsti problemas, nurodytas aukščiau. Atsakyti už Question1: Stenkitės, kad didesnis waveport. Atminkite, kad yra mažiau rizikos, kad didesnė waveport nei kad mažesnė arba siauresnė waveport, nes mažesnių uosto galėtų pradėti aukštesnės eilės režimai. Atsakyti už Question2: Dėl microstriplines, daugeliu atvejų, Zpi yra pakankamai modeliavimo, o tai reiškia nėra integracijos linijos reikia. Bet jei jums rūpi slotlines arba CPW, naudojant integracijos linijos pirmenybę apskaičiuoti Zpv.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back