P
ptshao
Guest
[Size = 6] [/size] Sveiki, bičiuliai: Happy New Year! Aš turiu kai kurių integracijos linija užduotį painiavos į bangų uosto. Prašome peržiūrėti pridėtą failą. Failui 1, norėčiau gauti uosto varža sulankstyti Dipolio antenos, padedančią bangos uostas, kuris gali padėti išspręsti banginės varžos pasirinkimas. Mano tikslas yra išspręsti uosto varža esant 2.45GHz, todėl aš bandė išspręsti uosto tik setup. Kai aš prijungti two midpoints dviejų ginklų, nes integracija linijos parametrus, uosto varža skyrėsi daug, tarkim, maždaug nuo 187 omų apie 208 omų, palyginti su be assignating integracijos liniją. Problemos yra 1, turėčiau priskirti integracijos linija banga uosto? 2, Koks integracijos linija yra teisinga šiuo atveju? Failui 2, aš neturiu apie sužadinimo užduotį tis pasitikėjimą. Aš matuojamas šio plokščių stripline (KPT), kad apie 24 omų (nesvarbu, iš TDR arba VNA matavimas) varža, bet dabar iš šio modeliavimo atrodo apie 85,5 Ohm. Taigi, Nr.1, kas yra negerai su tuo? 2, Ar nustatant teisingas? Ačiū už sugaištą laiką!