HFSS integracija Line

L

lambuman

Guest
Sveiki, aš esu bando imituoti stačiakampio bangolaidžio ir Aš ieškau geriau suprasti integracijos linija ypač pagal multi-mode būklės. Aš ieškojau HFSS padėti, bet tai nėra labai aišku. Any help būtų dėkingi. Ačiū, Raj

Aš jums rekomenduoju kreiptis į vieną iš Ansoft taikymo inžinieriai, turintys šį klausimą. Integracijos linijos dažnai režimas konkretūs ir, kaip jums įvertinti Multi-mode programa atsakymas gali gauti sudėtinga. Būtų geriausia leisti jiems padėti jums rasti veiksmingą sprendimą. Stačiakampiai vadovai paprastai eksploatuojami savo pagrindinę režimu, kad jūsų Multi Mode situacija verčia mane nenori pasiūlyti pasiūlymus. Galbūt Jūs norite lok į vieną konkrečios bangolaidžio vadovėlių. Man patinka "vadovą bangolaidžių skiriamųjų ribų", Marcuvitz ar puikus (ir senas) "užsakovų ir programos bangolaidžių skiriamųjų ribų perdavimas", Southworth.

Ačiū už atsakymą Azulykit. Šauksiuosi Ansoft pagalbos. Iš esmės kalbant, nors, jei sužadinti stačiakampio bangolaidžio ne tik Apipjaustymas dažnis daugiau nei vienos rūšies "Tikiuosi, kad tie režimai perduoti. Bandau padaryti ryšį tarp to, kaip integracijos linija yra susijusi su tam tikrą režimą, nes praktiškai kalbant, aš norėčiau imtis signalų generatorių tam tikru dažnumu, ir paleisti į bangolaidžio.

Jūs naudojate standartinę waveguide rekomenduojamą dažnių diapazone? Jei tai yra tuo atveju, jūs tikriausiai įdomus pagrindinis režimas. Kas bangolaidžio ir dažnumas / spartos jūs studing?

Taip, aš naudoju WR-90 X-band bangolaidžio kur pirmą siuntimo režimu TE10 (6,562 lizdu) antra, TE20 (13,123) po TE01 (14,764). Bandau suprasti, kaip aš reikia sukurti integracijos liniją taip, kad kai mano įvesties dažnis yra 15GHz, aš turėtų turėti visus 3 rūšių perdavimas HFSS. Iš tikrųjų aš norėčiau būti tarp 7-13Ghz, kad turiu tik vienos rūšies.

Kodėl gi ne naudoti WR-62, 15 GHz? Taip pat galite apsvarstyti vieną ar du kartus RYFLOWANE vadovus, jei jums tikrai reikia pralaidumą. Nežinant, ką jūs bandote pasiekti, yra tikrai beprasmiška pateikti rekomendacijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back