(HFSS) ženklas dielektrinių nuostolių Tangent?

D

decblue

Guest
Mes žinome, dažniu žemiau plazmos dažnio metalo Im (dielektrinės skvarbos ε) yra didelis, ir / arba Re (ε) yra didelis bu neigiamas. pagal Debye funkcijos: ε (ω) = ε ∞ - (ωp ²) / (ω ² + iωγ) => ε = ε '+ iε''Dabar, aš noriu imituoti tiksliai metalo SRR į gigahercų regione, todėl man reikia raktas į dešinę, tačiau aš nesu įsitikinęs dėl dielektrinių nuostolių Tangent ženklas. į "HFSS internete Help.pdf" puslapis 15-77, ji sakė, ε = ε '+ iε''gali būti išreikštas kaip ε = ε' (1-i (ε''/ ε ')), kurioje (ε'' / ε) yra dielektrinių nuostolių tangentas. tada aš supainioti. Pavyzdžiui: medžiagos dielektrinės skvarbos x εx εx = a + ib tada dielektrinių nuostolių Tangent stulpelyje, ką turėčiau įvesti? (B / a) arba (-b / a)? PS: jei mes galime gauti ωp (plazmos dažnumas metalą) ir slopinimo elementas?

Jei įvesite teigiamas nuostolių vertės liestinė ... jis yra traktuojamas kaip nuostolis. Jei įvedate neigiamą skaičių, jis yra traktuojamas kaip pelnas. Jei jūs ketinate imituoti dispersija metalų THz ... Jums reikia patekti į neigiamas nekilnojamojo dielektrinės skvarbos ir teigiamas nuostolių tangentas. Arba, o ne nuostolis liestinės galite įvesti laidumas, kai sigma = 2 * pi * Freq * E0 * IM (er) BTW, jei esate tik GHz, Jūs negalėsite pamatyti Drude metalų sklaidos poveikį. Šie reiškiniai paprastai nepastebi tol, kol viena metodus šalia plazmoje dažnis ... dešimtys THz.

Paprastai praradimas liestinės delta yra išreiškiamas teigiamas, tačiau tai reiškia, kad negatyviąją dalį įsivaizduojamas dalis komplekso dielektrinės skvarbos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back