HF galios stiprintuvo naudojant nebrangių MOSFET

B

bobytronic

Guest
Sveiki, Norėčiau dizaino HF galios stiprintuvo bet visos schemos aš rasiu nėra norimą pralaidumo! Specifikacijos stiprintuvo: Įėjimo signalo: nuo 0 iki 12V tarp 800Khz ir 5Mhz Išėjimo signalas: nuo 0 iki 12V, bet 60W! Norėčiau tu naudoti PUSH PULL konfigūracija firminį nebrangiai MOSFET (kaip Mafija ...). nes aukštųjų dažnių galiai pasiekti MOSFET kaip MRFxxx ir ARFxxx yra labai brangūs (30 $ vienetas)! Ar galite padėti man prašom dėl šios konkrečios dizainas?

Man atrodo, kad atsimenu, matau kažką dizainas patinka, naudojant Mafija hexfets .... Ieškoti kumpis HF stiprintuvas irf510 google ...

už MHz intervale ir gali padidinti efektyvumą, naudojant "įkrova maža" MOSFET kaip IRF740LC pagal International Rectifier. jie LC priesaga savo numerį. RD modeliavimas su LC tankai tai geriau naudoti harmonikos likutis modeliavimo, o ne laikinas, tai greitai ir tiksliai. u gali imituoti savo CKT su Microwave Office, mėlynų arba APLAC arba .... BEST!

Gerai, ačiū, aš pabandyti naudoti Microwave Office. Radau kitas dizainas galia MOSFET stiprintuvas, bet Bandpass yra apie 100kHz! Kažkas žino, kuris komponentas gali apriboti šio BP ši struktūra? (SKVN turi 100MHz spartos), tačiau ji neveikia per 500Khz net be R11 ir C5

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back