hex inverter iš diskrečiųjų RTL ar TTL

N

neazoi

Guest
Sveiki man reikia padaryti hex inverter iš tranzistorius tranzistoriniai logika ar geriau tranzistorius rezistorius logika. kas nors galėtų padėti? Man reikia pakeisti mc789ap lustas

Ar žinote, kad MC789 savybės? Įtampos lygius, elektros tiekimo, variklio srovės ir tt? Keith.

[Quote = keith1200rs] Ar žinote MC789 savybės? Įtampos lygius, elektros tiekimo, variklio srovės ir tt? Keith. [/Quote] Ne Keith. Aš negaliu rasti duomenų lape. Bet tai yra TTL, todėl įtampos lygius, turėtų būti suderinami su TTL. Sakyčiau, greičio reguliatoriaus srovė nėra labai svarbi mano prašymas. Būtų smagu Jei galėčiau statyti hex inverter iš tranzistorių vietoj. gal tai tiesiog taip paprasta, kaip pridėtas vaizdas (nors RTL), bet aš tik noriu įsitikinti. Tai du įvesties, tačiau ji gali būti paversta į vieną, jei naudojate tik vienas tranzistorius manau

Aš galvojau apie kažką panašaus į tai:
94_1281001384.gif
Keith. Ką jūs turite parengti yra NAND vartai, ne keitiklio. Keith

[Quote = keith1200rs] aš galvoju apie kažką panašaus į tai:
94_1281001384.gif
Keith. Ką jūs turite parengti yra NAND vartai, ne keitiklio. Keith [/quote] Taip, jei prijungsite du įėjimai kartu jis tampa keitiklis:) Kas apie kitą, kuris yra paprastesnis ir naudojant tik vienas tranzistorius? Prašome praleisti vieną iš dviejų rezistorių, jie yra iš kitos programos. Produkcija eina iki nulio, jeigu jis buvo gautas.

Taip, paprastas tranzistorius keitiklis su varžinio apkrovos būtų dirbti. Jūs tikriausiai reikia įdėti rezistorius nuo bazinių iki žemės, nes ji pradės įjungti bent 0.8V - TTL mažas. Apie 10k daryti. Keith.

[Quote = neazoi] Ką apie kitą, kuris yra paprastesnis ir naudojant tik vienas tranzistorius? Prašome praleisti vieną iš dviejų rezistorių, [/quote] Tai veikia. Why dont bandysite imituoti ji? Pamatysite ir įsitikinkite, kad ji veikia. Štai pavyzdys vienas tranzistorius keitiklio ir jos perdavimo charakteristikos:
1.gif
2.gif
Vienas dalykas, apsvarstyti, kaip greitai jūsų keitiklio turėjo dirbti. Jums gali prireikti greitai tranzistoriai.

Hm .. Aš skaitau kai kurių straipsnių dabar .. Šis DTL turi būti geriau, kalbant apie triukšmo imunitetą ir greitis ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back