Helpo ~ ~ ~ Kaip sumažinti VCO Kv variacijos?

G

gggould

Guest
Sveiki visi, dabar esu projektavimo 2GHz VCO sankryžos varactor. Bet aš rasiu, kad tiuningo kreivė Kv variacijos per Hugh kreivė atrodo parabolinės. Dabar Kv apie 60MHz / v per žemos kreivės, bet apie 10MHz / v aukščiausios. Aš manau, problema kyla iš varactors. Ar kas nors man padėti? Ačiū labai,

Jūs turite patikrinti varactors dydį. Jei norite sumažinti Kv vertė, turite naudoti mažesnio varactor nei, kad jūs naudojate. Be to, jūs taip pat turi patikrinti sankryžos varactors šališkumo sąlyga mokėti attentation to, jeigu sankryža yra atvirkštinis šališkas ir į priekį šališkas. Tiuningo kreivė jūsų VCO yra nustatyta talpos vertės, kuri yra susijusi su šališkumo conditon.

gggould Tai normalu elgtis, VCO, kaip jūs measured.Problem mainlly nustatomas pagal varactor diodas eksponentė charakteristika. Tai nėra taip lengva gauti VCO su pastovios Kvco. Kai sprendimas idėjų jūsų problemą: 1. Ieškoti varactor geriau savybė, geriau tiesiškumas 2. Padarė serijos ryšį du diodai. Rūpintis apie DC srovė varactor. Dažnis bus vyksta aukščiau!! 3. Įdėkite serijos kondensatorius su varactor. Tuo būdu jūs galite sumažinti Kvco kaita. Dažnis vyksta aukštojo mokslo ir realtive pokyčių fmax / fmin yra mažesnis. rūpintis apie nuolatinės srovės srovė varactor. 3. Derinys 2 ir 3 Jei jums dar nėra patenkinti rezultatais galima dizainas VCO su nuolat Kvco naudojant BJT. VCO yra be varactor naudoti talpos sandūroje BCin BJT. Kvco yra labai pastovus ir tiesiškumas yra puikus. Su šio tipo VCO yra problema, kad nėra važiuojama su įtampos, tačiau dabartinė. GL XTASA: roll:

1. Varactor vietą. Pagrindinių VCO grandinė induktoriaus bazės ir kondensatorius E. Varactor E turi didelę įtaką freq. nes reikia kondensatoriaus, E, tiuningo šis kondensatorius keičia Freq. Didelis Kv. B krovimo varactor turi mažesnės įtakos, nes tiuningo kondensatorius iš tikrųjų pakeisti indutance, kad įtaka nėra tiesiogiai. 2. Varactor ir serijoje taip pat lygiagrečiai kondensatorius derinys. Serija sumažinti žemos įtampos (freq) kV ir min. Įtaką dėl aukštos įtampos. Prallel min mažas ir MOX dėl aukštos įtampos. 3. Varactor kreivė. Galite rasti hyperabrupt taip pat staigiai arba linijiniai. Jei C (v) yra sukonstruotas dirbti kaip kvadratinės šaknies ir pakrautas induktoriaus, ji turėtų būti tiesinė, reiškia, Kv nuolat. Jeigu jūs neturite problemų su mano GaAs varactor su didelės talpos santykis ir naudoti VT įėjimo įtampos dalikliu. 4. Optimizuoti VCO parametrus. Vis E dangtelį ir sumažinti B IND tt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back