M
microT
Guest
Labas ....
Aš procesą plėtoti bevielio ryšio sistemą ir, naudojant šių komponentų, kurių aprašymas yra toks:
Siųstuvas pusės:
P89LV51RD2 Controller - užprogramuotas siųsti baitų duomenų eilės
Gavėjas pusėje (naudojant 2 valdikliai):
Kontrolieriaus 1 - P89LV51RD2 Controller - suprogramuoti taip, kad gautų baitų duomenų eilės
Kontrolieriaus 2 - P89LV51RD2 Controller - jau naudojo šį antra kontrolierius dirbti prašymą duomenų valdytojui.Duomenys yra siunčiami iš 1 kontrolieriaus šio valdiklio naudojant lygiagrečiai komunikacijos
Be to, atkreipkite dėmesį, kad aš naudoju taip įrenginių RF --
Transmitter - FSK TXB1
Gavėjas - FSK RXC1
Po rašymo programas visų 3 kontroleriai ...Wired komunikacijos darbai absoliučiai baudą.Bet kai aš bandžiau dirbti pats su RF, tai neveikia.Atkreipkite dėmesį, kad turiu pasirūpinti thebaud norma (2.4K), kuri nuo naudojamos įrenginių RF diapazone.
Prašome ... jei kas nors galėtų padėti ....
Thanx in advance.
Linkėjimai,
MicroT
Aš procesą plėtoti bevielio ryšio sistemą ir, naudojant šių komponentų, kurių aprašymas yra toks:
Siųstuvas pusės:
P89LV51RD2 Controller - užprogramuotas siųsti baitų duomenų eilės
Gavėjas pusėje (naudojant 2 valdikliai):
Kontrolieriaus 1 - P89LV51RD2 Controller - suprogramuoti taip, kad gautų baitų duomenų eilės
Kontrolieriaus 2 - P89LV51RD2 Controller - jau naudojo šį antra kontrolierius dirbti prašymą duomenų valdytojui.Duomenys yra siunčiami iš 1 kontrolieriaus šio valdiklio naudojant lygiagrečiai komunikacijos
Be to, atkreipkite dėmesį, kad aš naudoju taip įrenginių RF --
Transmitter - FSK TXB1
Gavėjas - FSK RXC1
Po rašymo programas visų 3 kontroleriai ...Wired komunikacijos darbai absoliučiai baudą.Bet kai aš bandžiau dirbti pats su RF, tai neveikia.Atkreipkite dėmesį, kad turiu pasirūpinti thebaud norma (2.4K), kuri nuo naudojamos įrenginių RF diapazone.
Prašome ... jei kas nors galėtų padėti ....
Thanx in advance.
Linkėjimai,
MicroT